Morten Skou's blog
18-11-2007 - 06:40

Need for Speed: Pro Street - En ødelagt titel

Efter at have spillet Need for Speed: Pro Street i en del timer efterhånden, så må jeg desværre konstatere at EA totalt har ødelagt mit all time favorite racing spil. I denne udgave af Need for Speed, er der udelukkende tale om banekørsel, så man kunne lige så godt smide Forza 2 tilbage i Xboxen og fortsætte hvor man slap der.

En del af charmen ved Need for Speed serien var netop, i mine øjne, at man kørte rundt i byer, tunede og stylede sin bil, for derefter at give den gas imod sine modstandere i de små gader. Men det er ganske enkelt slut nu. Der er stadigvæk elementerne med "rivals" og mange forskellige løbstyper som eksempelvis Drifting, Dragrace osv., men banerne er bare rundt og rundt og rundt og rundt i kedelige grå omgivelser (som racerbaner typisk er).

Den positive del ved spillet, er at bilerne nu går i stykker - det har længe manglet i Need for Speed serien. Og så er det stadigvæk super flot rent grafisk - men det må i læse om i min anmeldelse i starten af næste uge.

Men hvor er jeg dog gevaldigt skuffet. Jeg vil have min ynglings free-roam bilserie tilbage hvor den normalt befinder sig: i byerne, med gaderæs ... NU!


Se forøvrigt mit forrige indlæg om dette spil.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her