Morten Skou's blog
18-11-2007 - 01:41

Need for Speed: Pro Street

Nu bliver jeg lige nød til at blogge lidt igen. Jeg er gået igang med Need for Speed: Pro Street og som stor Need for Speed fan, har jeg naturligvis set frem til at spillet skulle udkommer. Det der med at tune sine biler og køre ræs igennem byerne - det er lige mig!

Anyways, jeg gik igang med at opgradere min første bil, og til min største rædsel opdager jeg at EA har taget deres køb af "snydekoder" et stykke videre. Normalvis betaler man for sine bilopgraderinger med de penge som man tjener igennem løbet - dette kan man også i Need for Speed: Pro Street. Men! Det er nu også muligt at betale sig fra opgraderingerne ved hjælp af Microsoft Points. En opgradering af eksempelvis en motor som koster 12.000 "in-game" penge, koster 100 Microsoft Points - svarende til præcis 9 danske kroner.

Need for speed: Pro Street

Som om at ovenstående ikke var nok, så kan man rent faktisk også købe de forskellige biler - også dem som man ikke har låst op for. En BMW M3 E46 koster således 140 Microsoft Points, en BMW Z4 M Coupe koster 190 Microsoft Points, en Chevrolet Corvette Z06 koster 200 Microsoft Points og en Pagini Zonda F koster hele 250 Microsoft Points.

Det skal vel at mærke tilføjes, at alle disse biler som man nu kan købe for sine RIGTIGE penge, alligevel kan købes når man når et længere stykke ind i spillet.

Jeg må erkende, at jeg synes at det er noget forbandet svineri, at Electronic Arts forsøger at udnytte Micro-betalingssystemet som Microsoft Points nu engang er, ved at lade folk købe sig fattige i opgraderinger.

Undertegnede skulle naturligvis prøve det nye system, og købte en Porsche 911 GT2 til 200 Microsoft Points. Det viste sig derefter, at man kun kan bruge bilen i et af fire forskellige løbstyper, ganske enkelt fordi man fastlåser den til denne type.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her