Morten Skou's blog
10-11-2007 - 04:14

Er Call of Duty 4 det perfekte FPS?

Efter at have spillet Call of Duty 4 nærmest non-stop I små 12 timer, så suser der et spørgsmål rundt I hovedet på mig. Kan det virkelig passe, at Infinity Ward har formået at lave det perfekte FPS – et spil som har alt det som man kunne drømme om indenfor denne kategori? Og uden at gå på kompromis med noget som helst?

Jeg synes selv, at jeg normalt er super kritisk når det kommer til spil, der skal en del til at imponere mig og jeg ser helst at der er sket noget nyt indenfor de forskellige genre - hvergang. Folk har fortalt mig, at jeg er cirka halvdelen af singleplayer-mode igenne, og derudover har jeg spillet små 4-5 timers online. Alligevel har jeg her klokken 4 om natten, lyst til at tænde for Xboxen igen, smide spillet på, og så lige spille et par missioner mere.

Jeg har svært ved at se, at Call of Duty 4 skulle mangle noget som helst. Der er en rigtig fed singleplayerdel, der er et utal af forskellige multiplayer gametypes, der er ranglister, der er mulighed for at lave klaner – hvad mere kan man rent faktisk forlange af et FPS?

Det eneste negative  som jeg har oplevet, har været at der på et tidspunkt var lidt problemer med at få gennemført kampe – men det så ud til at blive løst relativt hurtigt. Derudover er der fejlen med, at man skal gå ind i Xbox Live menuen før man kan joine andre – men det er jo igen et problem som der med garanti kommer en patch til inden for kort tid.

Min anmeldelse af Call of Duty 4 kommer op i løbet af i morgen - og så bliver jeg desværre nød til at ligge det lidt på hylden, imens jeg prøver kræfter med Assassins Creed. Men Call of Duty 4 bliver med garanti det spil, som jeg kommer til at bruge mest tid på det næste lange stykke tid.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her