Morten Skou's blog
24-10-2007 - 23:16

En af de vilde bannerannoncer

Jeg sad lige og kiggede på lidt forskellige banner-kampagner som jeg kunne vælge at køre her på Xboxlife.dk. Af god vane så læser jeg som regel lige betingelserne for at deltage i konkurrencen - således at jeg ikke sender mine brugere videre til et eller andet sindsygt (jeg ved nemlig, at i ikke selv læser dem ;-) ).

Se hvad jeg fandt i betingelserne på en af bannerannoncerne :

Betingelser

Jeg accepterer, at henvendelsen fra partnerne i undersøgelsen kan ske via brev, e-mail, sms eller telefon.

Bonnier Publications A/S, Bonnier Bogklubber og Bonnier Publications International AS er partnere i undersøgelsen og vil kontakte dig pr. e-mail og/eller telefon for at tilbyde dig abonnement på tidsskrifter, bøger eller multimediaprodukter med udgangspunkt i de interesser du har angivet. Det samme gælder Forlaget Benjamin, Tele2 og Viasat.

Du siger samtidig ja til at modtage nyhedsbrev fra mailfeber.dk, Mail2you.eu, vindonline.dk og mainmail.dk og modtage sms reklamer. CBS media gemmer dine oplysninger og dine besvarelser i maximalt 12 måneder, hvor efter de bliver slettet. Du kan til enhver tid kontakte CBS media, hvis du ønsker at blive slette af basen med det samme, eller hvis du ikke ønsker flere henvendelser på baggrund af dine besvarelser.
Konkurrencen slutter d. 20.12.2007 og vinder bliver kontaktet direkte på mail og telefon.


Det er da helt vildt så mange opkald fra telefonsælgere, spammails og sms-reklamer som man ville blive få, hvis man kom til at indtaste sine oplysninger i denne formular - hvor man forøvrigt kunne være "heldig" at vinde 50.000 kroner til julegaver.

Jeg tror at jeg vælger at undlade at køre den pågældende kampagne ;-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her