Morten Skou's blog
23-10-2007 - 19:31

Imens vi venter..

Indtil at jeg kan give en officiel udmelding omkring en dato for vores Halo 3 turnering, så kan jeg nu sige at en del af præmierne nu er i hus. I skrivende stund har jeg fået fingrene i :

5x Halo 3 Legendary pakker
1x Halo 3 Xbox 360 konsol

Derudover forventer jeg at der vil være en bunke spil, t-shirts og andet mercandise.

Grunden til udsættelsen skyldes både lidt problemer med præmierne, men også deadlines på Xbox.com, Xbox.com's nyhedsbrev og ikke mindst dashboardet - hvor der naturligvis skal reklameres for turneringen.

I samme håndvending, kan jeg lige afsløre at vi også skal afholde en stor Project Gotham Racing 4 turnering, en Team Fortress 2 turnering, en Madden NFL weekend, Guitar Hero 3 og sidst men ikke mindst en Pro Evolution Soccer turnering. Mon ikke at der også sniger sig en Call of Duty 4 turnering ind - jeg arbejder ialfald på det.

Derudover håber jeg på, at vi for alvor kan få gang i vores Xboxlife Arcade mini-turneringer igen - målet var at vi mindst skulle afholde en af disse pr. måned.

Efteråret er dermed ridset op, og som altid lover vi massere af action her på Xboxlife.dk. Ovenstående er naturligvis kun hvad der er planlagt indtil videre - men det er vidst også rigeligt :-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her