Morten Skou's blog
19-10-2007 - 19:32

Redaktør med stort R

Som nogen måske har bemærket, så har jeg det sidste stykke tid været mere aktiv end normalt herinde. Dette skyldes at jeg blev fritstillet fra mit tidligere arbejde i starten af måneden, og efterfølgende har valgt at forsøge mig som selvstændig.

Dette betyder at min indtægt fremover skal komme via diverse bannere, affiliateomsætning og ikke mindst forhåbentlig en masse freelance arbejde. Jeg har egentlig længe gået og overvejet dette skridt og tiden vil vise om det overhovedet kan lade sig gøre for mig at opretholde min levestandard. Jeg vil da heller ikke udelukke at jeg kunne finde på at søge et normalt job igen, men jeg vil hellere vente på at det helt rigtige viser sig – end at hoppe ud i noget som jeg fortryder kort tid efter.

Det positive ved dette er naturligvis at jeg nu får muligheden for, at arbejde med det som ellers har været min hobby de sidste mange år – og det er da rigtigt fedt. Lige i øjeblikket går jeg og overvejer at finde mig et lille kontor et eller andet sted i nærheden, så jeg slipper for at sidde hjemme og arbejde.

Anyways, det var alt for denne gang . Nå ja, skulle du om et par måneder se mig sidde på strøget med en lille kasse foran mig og spille på mundharmonika, så giv en krone eller to ;-)

HTML for food
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her