Morten Skou's blog
12-12-2006 - 22:00

Få mere ud af din blog

Der er efterhånden rigtigt mange af vores medlemmer, som har fået oprettet deres egen personlige blog. Ligeledes er der begyndt at komme flere og flere besøgende i blogsne, og det er altid rart at se når en anden bruger har skrevet en kommentar. Men hvad kan man som blog-ejer, egentligt gøre for at få flere besøgende og ikke mindst at få spredt sit budskab ud til endnu flere?

Dette vil jeg prøve at komme med nogle bud på her.

Skriv regelmæssigt og letlæseligt
Hvis du gerne vil have flere besøgende i din blog, så er det vigtigste at du skriver om noget som folk vil læse om. Selv om det naturligvis er din blog, og du selv kan vælge hvad du vil skrive om, så er det nok de færreste der vender tilbage til din blog, hvis den udelukkende handler om din hund.

Hvis du tilføjer nogle billeder (max størrelse er 540pixel i bredden), så vil din blog også virke mere indbydende for nye besøgende. Du har på Xboxlife også mulighed for at poste videoer fra YouTube.

Til sidst så er det altid en god ide, at læse korrektur på dine indlæg - inden du poster dem.

Udnyt RSS-feedet
En af de muligheder man har som blog-ejer, er at tilmelde sin blog til forskellige blogindeks. Dette gøres typisk via et RSS feed, som alle blogs her på Xboxlife.dk naturligvis har. Når man har tilmeldt sig på en indeksside, så vil siden løbende sørge for at kigge om man har opdateret sin blog, og hvis det er tilfældet så sørger den for at indeksere den.

Der er rigtigt mange forskellige blogindeks og RSS sider rundt omkring. En hurtig søgning på Google viser mange forskellige steder man kan tilmelde sit feed. Jo flere steder man tilmelder sin blog, jo mere vil den blive eksponeret.

To af de gode danske steder er Overskrift.dk og RSSguiden.dk, som er to danske sider med RSS/blog oversigter.

Du kan finde urlen til din blogs RSS-feed, ved at klikke på -ikonet som du finder øverst til højre i din blog - lige over dit gamercard.

Nyttige RSS links:
http://www.overskrift.dk/submit.php
http://www.rssguide.dk/?s=add
http://www.feedburner.com
http://www.feeds2read.net/Suggest-A-Feed
http://www.feedbomb.com/suggest.php?action=addlink&catid=14

Søgemaskiner og lignende..
Søgemaskiner som eksempelvis Google, kender allerede til din blog da den automatisk bliver eksponeret via Xboxlife.dk. Det er derfor ikke nødvendigt for dig at tilmelde den på sådanne steder.


Ovenstående ting, er naturligvis kun ment som tips. Hvis man er tilfreds med at det udelukkende er andre brugere fra Xboxlife, der læser i sin blog. Så vil vores eksponering på blandt andet forsiden, være med til at skubbe besøgende i din retning - og du behøves derfor ikke at gøre mere :)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her