Morten Skou's blog
28-07-2007 - 17:05

Master Chief kalder!

Tirsdag i næste uge tager undertegnede et smut til Amsterdam, for at kigge lidt nærmere på hvad jeg godt tør at kalde det mest ventede spil i år. Det er naturligvis Halo 3 jeg snakker om, og eventet som Microsoft har inviteret til, lyder denne gang en del mere actionspækket end tidligere events. Alle deltagerer er eksempelvis blevet bedt om, at udfylde en seddel hvor vi skriver under på at Microsoft ikke kan drages til ansvar hvis vi skulle komme til skade. Derudover opfordrer de til, at man tager kondisko, regntøj og solcreme med - hvis man vel at mærke ønsker at deltage i "denne del af eventet" - spøjst, men det bliver spændende at se hvad der sker.

Halo Warthog
Man kan jo altid håbe at det er en tur i en Warthog der bydes på...

Ifølge diverse udmeldinger, så vil der være rig mulighed for både at prøve singleplayer og multiplayer i Amsterdam. Desværre må der ikke filmes gameplay videoer, men det er tilladt at filme selve eventet.

Jeg laver naturligvis en masse dækning, og håber på at kunne få spillet Halo 3 nok til at jeg kan give jer et lækkert preview - af både singleplayer og multiplaye. Vi er forøvrigt kun 2 danskere der skal afsted til dette event.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her