Morten Skou's blog
10-12-2006 - 23:11

Resistance: Fall of man - gennemført!

Efter mere end 16 timers spilletid, så lykkedes det mig at gennemføre Resistance: Fall of man. Sjældent har jeg prøvet et så intenst og fængende FPS spil, som både har god historie og en række andre ting som de færreste FPS har.

Eksempelvis finder jeg det meget befriende, at man endelig kan have flere end 2 våben af gangen, og endda op til 3 slags forskellige granater, som man selv kan skifte imellem. Der er 8 forskellige våben, hvoraf 1 af dem kan opgraderes til "version 2". Ialt er der ca. 38 forskellige baner/missioner i spillet (hvis man tæller en ny bane pr. cutscene).

Banerne i spillet er af skiftende længder, nogle tager kun 5 minutter, andre kan tage en time. Der er 3 forskellige køretøjer som man kan anvende: Tank, Jeep og en edderkop-lignende ting som fjenden også bruger, som sjovt nok er kendt som en "Spider".

Der var igennem hele spillet, meget få fejl. En enkelt gang sad jeg fast i en level, da det monster der skulle løbe igennem et hegn, aldrig nåede så langt (den sad istedet fast i hegnet, og da jeg havde nakket den var der ingen måde at få hegnet ned på). Grafisk er det ganske enkelt genialt, der er ingen framedrops, slowdowns eller lignende og kun meget få glitches (hvor en person f.eks. ligger igennem en mur).


(Billedet er taget med et almindeligt kamera - derfor den dårlige kvalitet)

Jeg vil endnu ikke røbe min overall-karakter til spillet, men vil skyde på at den kommer til at ligge meget tæt på Gears of War.

**** Spoiler warning (Marker for at læse) ****
Det eneste skuffende ved spillet, er at man til sidst ikke rammer hovedet imod et kæmpe monster. Der er nogle ret store fjender igennem spillet, men den helt store, bad motherfucker, dukkede aldrig op.

Umiddelbart er der en meget stor mulighed for at der kan komme en opfølger til spillet.

**** Spoiler end ****

I morgen står den på enten Call of Duty 3, eller Gundam.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her