Morten Skou's blog
15-07-2007 - 21:39

Ugen der gik!

Man må sige at det har været en uge spækket med massere af action, specielt når det kommer til spilbranchen. E3 er som bekendt overstået, og vores redaktion gjorde et rigtigt flot stykke arbejde med at holde os alle opdaterede med de seneste nyheder fra Santa Monica, Los Angeles. Til trods for nogle lidt kedelige pressekonferencer, hvor Sony i mine øjne var den bedste, så er der jo altid noget interessant ved E3.

En anden stor begivenhed i denne uge var naturligvis vores stort annoncerede Forza Motorsports 2 turnering. Der har kørt reklame for turneringen i et godt stykke tid på forsiden af Xbox.com og i denne uge også på selve dashboardet. Microsoft dummede sig desværre, og fik os ikke med i deres nyhedsbrev - hvor der istedet kom en Forza 2 banner til en side hvor man kan deltage i en lodtrækning - FLOT!.

Og lige imens jeg sidder og skriver denne blog, så tikker det ind på storskærmen, at ikke alle indsendte biler til Xboxlife konkurrencen er blevet lagt op på siden - hvad nu? Ah ok, det var såmend bare tumpede Outlook, et stykke software til en halv milliard kroner, der ikke fatter at mails med 4 vedhæftede filer ikke nødvendigvis er spam - FLOT!.

Som alle dem af jer der mødte op ved, så var der desværre rigtigt mange deltagere som blev væk fra vores Forza 2 turnering. De tørre tal siger, at der var godt og vel 123 tilmeldte (et par af dem dog kun til design-delen), i løbet af denne uge kom der så en masse afbud, så vi endte ud med 88 egentlige kørere (+ dem der kun laver design). Da vi startede op i går, var der kun 53 kørere. Hvis vi trækker de få fra, som kun ønskede at lave designe, og er flinke, så er det måske 20-25 personer som har tilmeldt sig men som bare blev væk.

Det er ganske enkelt noget svineri, at man tilmelder sig, for derefter at blive væk. Vi planlægger jo netop turneringerne ud fra hvor mange der tilmelder sig. Derudover, så giver vi jo løbende vores sponsorer tal for hvor mange personer der er tilmeldt - disse tal er grunden til at vi kan få lov til at holde disse turneringer.

Med det sagt, så betyder det naturligvis, ifølge vores regler - at de personer der udeblev ikke vil kunne deltage i turneringer og konkurrencer igen på Xboxlife.dk. Listen vil blive annonceret i løbet af denne uge.

Så for fremtiden, TÆNK JER OM FØR I TILMELDER JER.

Som det sidste, så skete der desværre det, at min kærestes far kom til at bumpe ind i vores bil. Dette resulterede i en fin bule bag på bilen, det er sgu ærgeligt men hændeligt uheld - og det er da trodsalt bedre at det er ham, end at det er en der bare løb væk :-)

Bule i Peugeot 206

Det bliver spændende at se hvad det koster at få lavet sådan en fætter. Der er også et par ridser i kofangeren - som dermed skal omlakeres. Og som det fremgår af billedet herover, så er selve bagklappen decideret revnet tæt på lygten - som forøvrigt også er gået i istykker.

Jeg har altid undret mig over hvordan folk kunne få buler så højt oppe, uden at der er specielt meget galt med kofangeren. Svaret er ganske enkelt at det bare kræver at den bil der rammer den anden, bare skal være kæmpe stor (som i det her tilfælde). Stakkels lille Peugeot.

Det er forøvrigt nok 14 gang den skal på værksted så - resten var pga. medfødte fejl og mangler - FLOT!.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her