Morten Skou's blog
10-12-2006 - 02:57

Resistance: Fall of man

I dag har jeg som tidligere nævnt, spillet en del Resistance: Fall of man. Jeg må ganske enkelt erkende, at spillet er super fedt og at det rent grafisk ligger detaljemæssigt meget tæt på det vi kender fra Gears of War.

Jeg har efterhånden spillet det i små 10-12 timer, dog med et par pauser imellem, og er absolut ikke blevet træt af det endnu. Selv om spillet minder lidt om Call of Duty, så er historien for det første ukendt og for det andet er den meget fængende, ikke mindst fordi at der er så mange ubesvarede spørgsmål (jeg dør hvis spillet har en Halo-ending).

Det er rart endelig at se et spil, hvor der er så meget gameplay i, at man kan spille i så lang tid - selv på det nemmeste niveau. Dertil kommer at det er muligt at spille op til 40 online samtidigt, og at lag er et ord der hører fortiden til, på grund af Sony's centraliserede servere. Jeg har spillet lidt online i dag, imod nogle japanere og selv om jeg ikke ligefrem vandt kampene, så skal det siges at online-delen ganske enkelt fungerer.

Motorstorm
Meget lig Xbox 360's markedsplads, så har PlayStation 3 også en indbygget shop hvor man kan downloade demoer, trailers og også lidt ældre spil (også til PSP). For lige at prøve det, så hentede jeg en demo af Motorstorm. Størrelsen var kun på 500MB, og demoen indeholdte kun 1 bane og 10-12 forskellige køretøjer. Der har været meget snak omkring Motorstorm, og jeg kan kun bekræfte det som folk siger: spillet er fedt. Desværre er det endnu ikke ude i andet end en demo-udgave.

Nu vil jeg tilbage til mit Resistance - det kunne jo være rart at få det gennemført i weekenden.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her