Morten Skou's blog
09-12-2006 - 16:09

Endelig igang..

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så havde jeg kun mulighed for at anvende PlayStation 3 konsollen sammen med det medfølgende RGB kabel. Dette fik jeg rodet bod på i dag, hvor jeg var en tur oppe i Hifiklubben for at få fingrene i et HDMI kabel.

Som forventet, bliver billedet ekstremt meget pænere - hvilket gør det endnu mere underligt, at Sony ikke som standard har inkluderet et HDMI kabel i pakken. Da jeg havde tilsluttet HDMI kablet, så kom der til at starte med ikke noget signal på det - dette skyldes at man manuelt skal ind og indstille hvilken udgang man ønsker at anvende på sin PlayStation 3. Dermed er det heller ikke muligt at bruge begge udgange på en gang.

En anden ting der går mig lidt på, er at det medfølgende USB kabel - som bruges til at oplade controlleren med - ikke er længere end ca. 1 meter. Dette gør det, i forhold til Xbox 360's play&charge kabel, mere eller mindre umuligt at sidde behageligt i min sofa, og samtidigt spille PlayStation 3.

Der er mange der har spurt mig vedrørende priserne, og til det kan jeg røbe, at der foruden konsollens pris, er indkøbt for godt 5000 kroner spil, og for ca 800 kroner kabler. Alt i alt en pæn sjat penge, og det hele bare for at få mættet min nysgerrighed over om PlayStation 3 konsollen virkelig er bedre end Xbox 360.

I dag har konsollen kørt godt 3 timer so far, og den bliver varm - men ikke varmere end min Xbox 360 bliver. Derudover larmer den stadigvæk mindre, selv om køleren er begyndt at køre rundt. Det er forøvrigt lidt underligt at spille et spil som Resistance uden nogen form for rumble i controlleren.

Jeg vender tilbage senere, hvor jeg har planlagt at spille lidt Call of duty 3, som jo må siges at være et af de spil hvor man nemt vil kunne sammenligne med Xbox 360 konsollen.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her