Morten Skou's blog
09-12-2006 - 02:03

Et kig på PlayStation 3

Imens Nintendo Wii netop er udkommet i Danmark, så har jeg fået muligheden for at kigge lidt på Sony's bud på Next-gen, nemlig PlayStation 3 konsollen.

Jeg har ligesom så mange andre, været meget spændt på om PlayStation 3 virkelig er så fantastisk, og i dag ankom dyret så endelig. Det første indtryk af konsollen var at den var ekstrem tung - selve pakken vejede over 7kg, så der er altså tale om en ordentlig moppedreng. Det er forøvrigt 60GB udgaven som jeg har anskaffet.

Traditionen tro, så blev der taget billeder imens PlayStation 3 blev pakket ud. Jeg vil i løbet af i morgen, poste disse billeder på Console.dk, og forhåbentlig er jeg klar med første anmeldelse af PlayStation 3 spil allerede i løbet af weekenden. Jeg har fået fat i samtlige US release titler, da en kammerat var så flink at tage dem med hjem til mig (Tak Christian) - og der er flere på vej.

Selve indpakningen virker en smule skrabet, både Xbox 360 og Nintendo Wii havde en mere indbydende indpakning. Pakken indeholder heller ikke specielt meget: en tynd manual, et RGB kabel, et ethernet kabel, en controller og en USB ledning som skal bruges til at oplade controlleren.

Controlleren er ved første øjekast meget lig den controller som man fik med til PlayStation 2, men vægten af den nye er imponerende lidt, specielt når man tænker på at den rent faktisk er trådløs.

Efter at have sat konsollen til, desværre kun med RGB kablet, så kan jeg konstatere at den ganske rigtigt larmer mærkbart mindre end Xbox 360 - den er ikke lydløs, men har en behagelig lav brummen, lækkert.

I skrivende stund er den ved at hente en system update, og det har pt. taget små 20 minutter. Første forsøg resulterede i en fejlkode allerede ved 3%, men andet forsøg er nu nået til 27% - og jeg krydser fingre for at det ikke går galt igen - da man åbenbart ikke kan resume update-downloads.

Til sidst, et lille billede - flere billeder og impressions vil som sagt komme op i morgen. Imens mange spiller Wii, står min weekend nemlig på PlayStation 3 test.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her