Morten Skou's blog
31-05-2007 - 00:24

Ny bærbar - IBM X60s

Jeg har længe gået og overvejet at anskaffe mig en lidt mindre bærbar - til trods for at den jeg har i dag, faktisk er helt fin, så synes jeg alligevel at computeren vejer for meget. Den "gamle" er en IBM T42p og har en lækker 15" skærm, med en opløsning på 1600x1200 samt en 1,8ghz Intel Centrino. Jeg har aldrig haft problemer med den, men nu ville jeg alligevel gerne have en lidt mindre udgave.

Valget landte igen på en IBM Thinkpad, denne gang en X60s som er den mindste model som IBM/Lenovo producerer lige nu. Den kommer med en 12,1" skærm, 1,5 GB ram, 80GB harddisk, 1,66Ghz Centrino Duo CPU og Windows Vista. Hele herligheden vejer kun 1,3kg - hvilket nærmest føles som ingenting når man løfter den. Værd at nævne er også, at a-z tasterne på keyboardet er "fullsize", men at andre knapper (shift, windows, tab osv.) er lidt mindre end normalt.

Endnu har jeg ikke haft så meget tid til at bruge den, men jeg er i fuld gang med at fjerne alt det software som bliver leveret med som standard - det er nemlig primært "trial" versioner af forskellige programmer så som Office 2007 og Norton Antivirus.

Det eneste der er nedtur ved den indtil nu, er at der desværre er 1 bright pixel, som lyser hele tiden. Men så længe det kun er 1 så er det lige til at leve med.

Den blev forøvrigt købt hos Laptop4u.dk, der til trods for lidt lang ventetid på telefonen, faktisk er ganske flinke :)IBM X60s

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her