Morten Skou's blog
26-05-2007 - 01:35

Colin McRae: DiRT #5

Nu har jeg efterhånden spillet temligt mange timer ind i karrieremoden i Colin McRae DiRT, og jeg må sige at jeg er imponeret. Ganske vidst synes jeg ikke at omgivelserne er specielt flotte, men når man kører så hurtigt som man gør i dette spil - hvem har så tid til at bemærke det?

Til gengæld, så er skadesmodellen i mine øjne LANGT BEDRE end den jeg har set i Forza 2. Der er mange flere muligheder for hvordan bilen kan blive skadet, og det ser ganske enkelt bedre ud end i Forza 2.

Som jeg nævnte i mit forrige indlæg, så er fartfornemmelsen også helt i top - det ser så super fedt ud, specielt når man kører med det kamera som er helt nede ved vejen.

Der er også en lang række andre rigtigt lækre detaljer, som eksempelvis støvet på forruden (se billede herunder):

Colin McRae DiRT

Eller når man banker lidt for hårdt ind i en kant og forhjulet ryger af:
Colin McRae DiRT


Man kan også ødelægge omgivelserne i stort omfang, her er jeg ved at skubbe dele af væggen på en bro ud over kanten : Colin McRae DiRT

Og den anden side af væggen:
Colin McRae DiRT


Alt i alt, så lader Colin McRae DiRT til at være super gennemtænkt, gennemarbejdet (lige bortset fra framedrops) og med alle de vigtigste elementer som bør være en del af et næste generations bilspil.

Effekterne på bilerne i Forza 2 er flotte, men Colin McRae DiRT er flottere - simple as that. Eneste "minus" er, at man ikke kan modificere bilerne osv. Dermed henvender Colin McRae sig ikke i samme omfang til folk der ønsker at tune og modificere sine biler.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her