Morten Skou's blog
24-05-2007 - 11:08

Honda Civic Type R - fortsættelsen

Som jeg nævnte i mit forrige blogindlæg, så havde jeg en knapt så lækker oplevelse hos Honda Hedehusene (Borglykke Automobiler A/S) i går. Deres sælger Brian, nægtede ganske enkelt at lade mig prøve en Honda Civic Type R, som jeg ellers havde sat mig i hovedet at jeg gerne ville udskifte min Peugeot 206 med.

I dag ringer jeg så til Honda Hedehusene igen, og selv om jeg beder om at blive stillet om til Niels Borglykke, som ejer stedet - så blev jeg stillet om til den kære Supersælger Brian Larsen aka. tumpen fra i går. Han vil ikke stille mig videre til Niels Borglykke, da de som han selv siger det "er enige om tingene derude".

Dårlig kundeservice
Jeg forklarer Brian, at jeg føler at jeg blev behandlet utroligt dårligt derude i går. Han siger, at det bare var ærgeligt og at han vurderede at jeg ikke havde sat mig godt nok ind i tingene, til at jeg åbenbart var værdig til at få en prøvetur i deres højt elskede bil (som de åbenbart ikke er interesserede i at sælge).

Han gentog igen, at han vurderede at det var spild af benzin at lade mig køre i bilen - grunden til det var åbenbart, at jeg havde nævnt at jeg eventuelt gerne ville have haft Honda Civic R Type med en 2,2 diesel motor - som jeg havde set et eller andet sted at man kunne. Det viste sig så, at den udelukkende kommer i en benzin udgave - og at han på det grundlag, ikke mente at jeg havde sat mig nok ind i tingene til at kunne prøve den. Jeg prøver lige at se om jeg kan finde stedet, hvor der stod det med en 2,2 liters.

Min holdning er lidt den, at jeg aner nada om biler - men har læst en masse godt om netop Honda Civic R Type, så for mig var det egentlig mindre væsentligt om det var med diesel eller benzin motor - bare den var fed at køre i. Istedet for at afvise mig på den i mine øjne meget nedgørende måde, så burde han netop have fortalt mig noget mere om bilen - det er vel trodsalt derfor man henvender sig hos en forhandler: for at få flere oplysninger før et eventuelt køb.

Anyways, Brian Larsen fra Honda Hedehusene nærmest råbte i telefonen, og fastholdte at jeg i hvert tilfælde ikke måtte få en prøvetur i hans Honda Civic R Type.

Derefter spurte han om jeg så ikke bare var kørt til Ishøj, hvortil jeg svarer at det skulle jeg på fredag - da de ikke havde fået demobilen endnu. Han begynder at grine, og siger at han ved at de allerede har fået demobilen i Ishøj - og påstår derefter at Niels fra Honda i Ishøj, nok har sagt "fredag" til mig, fordi han ikke turde at afvise mig på samme måde som Brian fra Honda Hedehusene havde gjort. Han siger dermed ordret, at sælgeren fra Honda i Ishøj skulle lyve over for mig i telefonen - ganske interessant holdning at have sin sine konkurrenter.

Telefonsamtalen ender med at Brian siger at, "nu tror jeg bare vi skal stoppe her", hvorefter samtalen brat slutter. Det skal lige siges, at jeg på intet tidspunkt "brugte store ord" eller lignende - det gjorde han derimod nærmest hele tiden (med mindre at der bare var skruet meget op for hans telefon ;-) ).

Man må da håbe, at ejeren af Honda Hedehusene godt er klar over, hvordan hans supersælger går rundt og behandler kunderne. De mister trodsalt penge hvis det fortsætter på denne måde. Men da Brian jo sagde, at "de var enige om tingene derude", så er det vel politikken hos Honda Hedehusene, at man skal behandle sine kunder dårligt.

Jeg er i det mindste glad for, at man allerede på et tidligt stadie, kan se at det åbenbart ikke er derude man skal købe sine biler.

Det bliver spændende at se, om jeg får lov til at prøve bilen hos Honda Ishøj på fredag, eller om Supersælger Brian får ret i det. Så ved jeg sgu ikke lige hvad jeg gør, for jeg er som sagt meget interesseret i Honda Civic Type R :(

Opdatering:
Jeg har netop snakket med Niels fra Honda Ishøj - flink fyr. Han ville ringe til mig så snart de fik demobilen hjem, så jeg kan komme ud og få en tur. Da jeg fortalte ham at supersælger Brian, havde sagt at han løj, så tilbød han mig at komme ud og lede efter bilen selv :-) God stil.

Umiddelbart ser det dermed ud til, at jeg stadigvæk har en chance for at få fingrene i bilen.

Opdatering 2:
Nå ja, jeg fortalte supersælger Brian at jeg så bare ville skrive lidt om min dårlige oplevelse på Internettet. Hvortil han svarer, at hvis jeg gør det "så ville der ske helt andre ting" :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her