Morten Skou's blog
23-05-2007 - 23:08

Honda Civic Type R

I dag var dagen, hvor jeg skulle ud og prøvekøre den bil, som jeg længe har gået og overvejet at købe. Jeg er seriøst træt af den Peugeot 206 som vi købte fra ny sidste år - så nu skulle der ske noget. I midten af sidste uge ringede jeg til Honda forhandleren i Hedehusene for at høre om de havde fået en demobil hjem som jeg kunne prøve. Den super flinke fyr fra værkstedet sagde, at den var kommet hjem, og at jeg bare kunne komme forbi og få en tur - det ville jeg nu gøre i dag.

Turen går til Honda Hedehusene...
Jeg kører ned til Honda Hedehusene, måske bedre kendt som Borglykke Automobiler A/S, hvor jeg bliver mødt af en ung sælger som jeg vil skyde til at være en 21-22 år. Ifølge hjemmesiden hedder han vidst Brian Larsen. Jeg siger at jeg meget gerne vil have en prøvetur i den nye Honda Civic Type R og at jeg havde fået at vide af en fyr fra værkstedet at jeg bare kunne komme forbi.

Han kigger meget skeptisk, nærmest uinteresseret på mig og spørger hvor gammel jeg er. Jeg svarer at jeg er 28, hvorefter han siger : "Nej, du må ikke få en prøvetur det ville være spild af benzin".

Jeg bliver naturligvis lidt overrasket over hans reaktion, og spørger om det betyder at han ikke vil sælge mig bilen, og til det svarer han bare "Ja" - hvorefter han roder videre med nogle mapper - ret uinteresseret i at der står en kunde, der er parat til at smide de 380.000 som bilen nu engang koster.

Honda Civic Type R

Rimelig underlig til mode, forlader jeg butikken - mest trist over at jeg ikke kunne få lov til at få en tur i den bil, som jeg nu har gået og ventet på at de skulle få hjem de sidste par måneder. Jeg har endda ringet til den en 3-5 gange, for at spørge til den - og troppet op en gang tidligere for at få mere information om leveringstid og lignende (en anden sælger).

Anyways, stærkt besluttet på at prøve Honda Civic Type R, så beslutter jeg mig for at ringe til konkurrenten som ligger i Ishøj. Her snakker jeg med en fra salgsafdelingen der siger, at de desværre ikke har fået en demobil endnu - men at jeg er velkommen til at komme forbi og prøve den sidst på ugen. Jeg fortæller ham samtidigt om den lille "episode" hos Honda Hedehusene, hvortil han siger at det da lød meget underligt.

Skuffet over at jeg ikke fik en tur i Honda Civic Type R, så kørte jeg videre til tre andre mulige forhandlere af biler som jeg fandt interessante. Jeg endte ud med at få lidt information om en VW Passat og gode tilbud på to BMW'ere, nemlig en 525 og en 325i. De to sidstnævnte er virkelig fristende, men er desværre brugte (henholdsvis 17.000 KM og 63.000 KM). Vi må se hvad der sker - jeg skal ud og prøvekøre Passaten på mandag.

Her til sidst, så skal det lige siges, at jeg har tænkt mig at ringe til ejeren af Honda Hedehusene i morgen (Niels Borglykke), for at høre om det virkelig kan være hans firmas officielle holdning at man tager imod potientielle kunder på den måde. En ting er sikkert: Hvis jeg stadigvæk vælger at købe en Honda Civic Type R, så bliver det da absolut ikke hos Honda Hedehusene at mine spareskillinger bliver lagt.

Det er forøvrigt sjovt, at tænke over hvad jeg lige har skrevet, hvis man kigger på deres egen webside, og læser om hvordan de selv opfatter at de gerne vil servicere deres kunder (jeg har markeret lidt):

Borglykke Automobiler A/S 
Borglykke Automobiler A/S blev etableret som Honda forhandler i 1996 efter 17 års erfaring i bilbranchen. Vi betjener Roskilde området og den vestlige del af Storkøbenhavn og er mest kendt for vores høje kvalitetsniveau. Fordelt på værksted, pladeværksted, reservedele, bogholderi og salgsafdeling er vi i dag 12 medarbejdere, som alle sætter kunden i centrum. Velkommen til vores forrretning Vi glæder os til at betjene dig!


Med venlig hilsen
Niels Borglykke
Direktør

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her