Morten Skou's blog
12-05-2007 - 02:16

Halo 3 BETA #5

Jeg har efterhånden stille og roligt rundet de 10 kampe. Min statistik er lidt hip som hap, nok ikke noget som gør mig til verdensmester lige med det samme - men øvelse gør mester :-)

Jeg har lige filmet 10 minutters kamp på Snowbound banen. Det tager lidt tid at uploade den, og kvaliteten er desværre blevet ret dårlig, da kameraet åbenbart stod lidt skævt, til trods for, at jeg jo anvender en tripod.

Efterhånden, så synes jeg at jeg kan sige lidt mere om min mening om selve spillet. Ligesom i Halo 2, så ser onlinedelen ud til at fungere nærmest upåklageligt. Matchmaking er dog lidt sløvt, men det kan der som tidligere nævnt, være flere årsager til, eksempelvis at der ikke er så mange spillere online lige nu. En anden ting er, at jeg til tider har oplevet lidt lag, og et par småfejl som f.eks. at hele mit hold står som DNF (Did Not Finish), men alligevel står jeg som vinderen af kampen - mystisk, specielt fordi det andet hold havde langt flere points end mit.

Omkring det at spille online i Halo 3, så er der rent faktisk mulighed for, at spille Xbox Live "Invite Only" - hvilket betyder at vores tidligere annoncerede turnering, måske godt kan blive til noget alligevel. Muligheden for at invitere venner ind i sin lobby er der nemlig også.

Det er forøvrigt fedt at se, at Bungie igen prioriterer det højt, at man kan se statistikker, kampe og lignende direkte på deres webside. Hvis der bliver mulighed for at hente RSS feeds, så er det klart noget vi vil implementere her på Xboxlife, så man også kan se sine scores herinde.

Anyways, for at nævne et par ting som overrasker mig ved Halo 3. Så er det at man åbenbart ikke har mulighed for at have 2 våben af samme slags af gangen (lige som i Halo 2) - om det er mig der er komplet idiot, eller om de rent faktisk har fjernet denne feature ved jeg ikke. Men det er ikke lykkedes mig endnu. Til gengæld, så er det facinerende hvor hårdt man kan slå med hænderne, jeg tror at det er Chuck Norris der er inden i Masterchief (men lad være med at sige det til nogen, det ødelægger slutningen på trilogien, når han tager hjelmen af til sidst).

Overall, så er jeg positiv over for Halo 3. Det har en del store forventninger at leve op til, men den vigtigste har de allerede opfyldt: det er sjovt at spille.

Jeg skriver naturligvis et nyt indlæg, når jeg har fået uploadet den 10 minutter lange gameplay trailer. Jeg vil forsøge at filme en hel kamp i hver af de 2 andre baner også.


Statistikker:
Total Kills: 55
Total Deaths: 123
Total Assists: 40

Medaljer:
Halo 3Halo 3Halo 3 Halo 3Halo 3  Halo 3
      


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her