Morten Skou's blog
19-03-2007 - 03:52

PlayStation 3 - De forskellige spil

Nu har jeg haft min PlayStation 3 konsol siden starten af december, og har da også fået spillet en del på den - dog langt fra hvad man kunne håbe på når man tænker på prisen på den. Anmeldelserne af diverse spil, vil komme op på Console.dk i løbet af denne uge, men indtil at de dukker op, vil jeg lige skrive et par holdninger til de forskellige spil jeg har prøvet.

Titler i dette blogindlæg:
Need for Speed: Carbon
Resistance: Fall of Man
Motorstorm
Fight Night Round 3
NHL 2K7
Tiger Woods PGA Tour 07


Need for Speed: Carbon
Jeg har altid godt kunne lide spillene i denne serie. Bare det at man kan købe de forskellige biler, modificere, tune og til sidst køre ræs i dem, det er noget som jeg finder sjovt at gøre - i perioder. I dag da jeg var ved at ligge sidste hånd på anmeldelsen af Need for Speed: Carbon, så slog det mig at det grafisk var rimeligt grimt på PlayStation 3 i forhold til på Xbox 360.

Dette måtte naturligvis komme an på en prøve, så jeg smed spillet i Xboxen og havde begge kørende samtidigt. Ganske rigtigt, min fornemmelse var korrekt - Need for Speed: Carbon til PlayStation 3 er væsentligt grimmere end på Xbox 360. Det er både farverne og ikke mindst anti-aliasingen som den ser ud til at være gal med. Du kan se en lille film med min sammenligning her.

Resistance: Fall of Man
Jeg er efterhånden holdt op med at tælle hvor mange gange jeg er blevet spurt om forskellige ting mht. denne titel. Og mit svar er stadigvæk, at det er en af de bedste titler som jeg endnu har prøvet på PlayStation 3 platformen. Rent grafisk er det flot - dog ikke så flot som Gears of War, spillet har en rigtig lang singleplayer del og til sidst er der så online-delen som jeg nærmest vil kalde for PERFEKT.

Hvis man tager online-delen fra Halo 2, smider lidt bedre grafik på og gør det muligt at spille op til 40 personer samtidigt (uden lag) på samme map, så har man en god fornemmelsen af hvordan Resistance: Fall of Man er.

Link: Min anmeldelse af Resistance: Fall of Man.

Motorstorm
Man tager en ørken, smider en masse biler, trucks og motorcykler derud, krydrer det med teltet fra Roskilde Festival (den er god nok, teltet er med i spillet), og så har man Motorstorm. I mine øjne er Motorstorm nok det mest overhypede spil til PlayStation 3. Grafisk er det da flot nok, men det gik for mit vedkommende hurtigt hen og blev et meget kedeligt spil.

Det hjælper naturligvis på det, at der kommer onlinespil i den europæiske udgave, men stadigvæk så er det ikke noget som jeg personligt vil gå ud og bruge 500 kroner på at få hjem på hylden.

Link: Min anmeldelse af Motorstorm.

Fight Night Round 3
Hvad er det lige at EA har gang i? Hvorfor er det lige at PlayStation 3 ejere skal serveres for et spil, der rent faktisk er cirka et år gammelt allerede når det udkommer i europa den 23. marts? Hvis man kender EA ret, så er der jo et Fight Night Round 4 på vej, allerede inden for kort tid. (Xbox 360 udgaven kom ud den 10/3 2006).

PlayStation 3 udgaven ligner som forventet meget Xbox 360 udgaven, men er blevet krydret med en ekstra gamemode hvor man ser det ud af øjnene på sin bokser. Den nye gamemode synes jeg personligt ikke specielt godt om, og nøjes da også med at spille den helt traditionelle mode. Spillet i sig selv er nu underholdende nok, men har man allerede gennemført det på Xbox 360, så er der absolut ingen grund til at spilde sine sparepenge på det.

Link: Min anmeldelse af Fight Night Round 3 til PlayStation 3.

NHL 2K7
Denne titel er faktisk overraskende fed. Jeg havde desværre aldrig muligheden for at prøve den her hjemme på min Xbox 360, men har allerede brugt en del tid på at spille den på PlayStation 3. Selv om spillet i sig selv langt fra er det flotteste ishockey spil på markedet, er det stadigvæk virkelig underholdende.

Det virker på mig som om at NHL 2K7 er langt nemmere at gå til end rivalen fra Electronic Arts. Det er helt sikkert et spil som jeg kommer til at bruge meget mere tid på, muligvis på min Xbox 360 så jeg samtidigt kan få nogle achievements...

Tiger Woods PGA Tour 07
Jeg er stor stor fan af golf. Både som computerspilog ude i den virkelige verden. Det er så afslappende at vade rundt med sin golftrolley og få lidt frisk luft. Når jeg tænker mig om, så tror jeg faktisk at Tiger Woods er en af de titler som jeg har brugt mest tid på imens jeg har haft det til PlayStation 3 - men det er nok en titel som man enten kan lide eller ikke kan lide.


I morgen vil jeg kommentere lidt på et par af de andre titler som jeg har haft fingrene i, og som i vil kunne læse anmeldelserne af på Console.dk i løbet af næste uge.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her