Morten Skou's blog
15-03-2007 - 01:15

Konkurrenten kigger over skulderen

I mandags havde jeg en aftale med Microsoft om at jeg lige skulle kigge forbi og vise dem min PlayStation 3 konsol. Efter en kort køretur fra Roskilde til Hellerup, så skulle konsollen sluttes til. Fjernsynet var præcis det samme som jeg har her hjemme, og vi smed hurtigt HDMI, strøm m.v. til. Der skete dog ikke noget da vi tændte for tingene - helt sort skærm. Ak ov ve, var min kære PlayStation 3 mon gået i stykker i og med at den befandt sig omgivet af Xbox-væsner? Nej naturligvis ikke, det var heldigvis bare Samsung's sædvanlige dårlige kvalitet der gjorde sig gældende.

Da deres andet Samsung fjernsyn i forvejen var til reperation, så var vi nødsaget til at teste maskinen i deres Digitale Hjem - et sted med en masse lækkert udstyr, konsoller, sofaer osv. Så absolut ikke et dårligt alternativ. Herinde får vi hurtigt gang i konsollen, og fremvisningen kan begynde.

Første akt er en gennemgang af "dashboardet", og der bliver stillet spørgsmål til de forskellige funktioner, herunder muligheden for at ligge musik ind på maskinen. Eftersom PlayStation 3 er udstyret med diverse memory-slots, så var det meget naturligt at vi hev et memorycard ud af en Sony/Ericsson mobil, og smed det i maskinen. Til stor overraskelse kunne man ikke afspille mp3-filerne, de dukkede ganske enkelt op på skærmen som tomme foldere, istedet for filer - ingen musik i denne omgang. Billederne som også lå på kortet kunne den dog udemærket vise.

Næste akt var at vi lige skulle se Blue-Ray i aktion. Filmen Gone in 60 seconds, bliver smidt i maskinen og vi konstaterer at billedekvaliteten da er meget pæn, men at der er helt klare framerate problemer. Det samme har undertegnede oplevet derhjemme, dog ikke nær så ekstremt. Det skal lige tilføjes at vi testede i 720p, via et HDMI kabel.

Efter ca. en halv time, var der kun Daniel (Seven 17) og mig tilbage - nu var tiden inde til at gaming specialisten kunne få controlleren i hånden og få prøvet diverse PlayStation 3 titler. Resultatet af dette var følgende kommentar :

Mit indtryk var lidt blandet. Jeg har stadig ikke lyst til at købe en PS3, og er relativt uimponeret. Men jeg synes at Resistance og MotorStorm var de to mest lovende spil. Det jeg helst vil spille er Virtua Fighter 5.


Efter et stykke tid, var tiden inde til at kigge på nogle Microsoft produkter, med Daniel ved roret naturligvis. Resultatet regner jeg med, at I kan se i slutningen af denne uge. Vi fik også rig lejlighed til at få testet mit nye HD kamera, som jeg havde medbragt til lejligheden. Ikke nok med at Daniel er Gaming specialist, så har han også en doktorgrad i kamerakiks.! (Dvs. at han rangerer lige under Jes D. som ingen naturligvis kan slå).

Forza 2

Det var forøvrigt første gang jeg mødte Daniel, og han virker som en rigtig fin fyr, der helt sikkert har en stor indsigt i spilbranchen. Thumbs up herfra.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her