Morten Skou's blog
03-12-2006 - 20:27

Need for Speed: Carbon

Så blev det tid til at anmelde Need for Speed: Carbon. Jeg har længe været fan af Need for Speed serien, men var ligesom så mange andre, temligt skuffet over den forrige udgave til Xbox 360 platformen. Dette skyldes primært at der var et seriøst problem med frameraten i spillet, og der kom aldrig en patch som kunne rode bod på det.

I Need for Speed: Carbon, er frameraten blevet fikset og spillet er blevet shinet op på alle områder. En ny feature kaldet "Autosculpt" er kommet til, men til trods for at Electronic Arts har lagt op til at dette nu skulle kunne give dig mulighed for nærmest at lave bilen præcis som du vil have den, så følte jeg mig stadigvæk meget bundet af de forskellige muligheder.

I forhold til de forrige udgaver at spillet, så kan man gennemføre Need for Speed: Carbon på godt 8-10 timer, alt efter hvor dygtig man er. Sammenligner man med de gængse FPS spil, så er 8-10 timer rimelig lang tid, men hvis man sammenligner med de tidligere udgaver af Need for Speed, så er længden lidt skuffende.

Markedspladsen og snyd i EA spillene... 
Need for Speed: Carbon blev det første spil hvor jeg fik muligheden for at tjekke diverse "snydekoder" på markedspladsen ud. Der er mange forskellige pakker, som tilbyder forskellige slags fordele i spillet. Jeg valgte at købe den dyreste til 800 MS points, hvorefter alle opgraderinger i spillet fremover var gratis.

Anmeldelsen burde dukke op på Xboxlife.dk og Console.dk i løbet af mandag eller tirsdag.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her