Morten Skou's blog
07-03-2007 - 01:18

Nye spændende ting på vej...

Som du sikkert allerede ved, så gør vi meget ud af at tilbyde nye muligheder og features til vores brugere her på Xboxlife.dk. Nogle gange bliver vores nye features til store successer (blogsne eksempelvis), andre gange går det knapt så godt.

Der er nu en ny ting på vej, lavet ud fra en ide, som vi længe har gået og leget med tanken om på redaktionen. Vi har desværre først haft mulighed for at gennemføre projektet i denne uge, så hvis alt går godt så vil du kunne opleve resultatet allerede i slutningen af ugen.

En anden ting som du kan glæde dig til, er at vi har fået muligheden for at lave endnu et eksklusivt videointerview. Denne gang handler det om en specifik Xbox 360 titel som forventes at udkomme i løbet af 2007. Personligt ser jeg meget frem til denne titel, og har faktisk allerede haft mulighed for at høre om den, og ikke mindst prøve den under X06 i Barcelona.

Generelt, så ligger vi mange kræfter i, at få muligheden for at lave flere og flere videointerviews. Det er trodsalt 100 gange federe at se et interview på film, end at sidde og læse et tekst-interview. 

Til sidst, så vil jeg gerne snakke lidt om Blogsne her på Xboxlife.dk. Dette er netop en af de features som vi har lavet på det sidste, der har fået en enorm success. Normalt snakker vi ikke om besøgstal, men da de mere eller mindre allerede er offentlige på blogsne, så vil jeg gøre en lille undtagelse.

Et af successkriterierne for blogsne var at vi ville runde 100 blogs. Derudover så ville det være fedt hvis blogsne bare fik 500 unikke besøgende om dagen. Disse tal er vi nu langt forbi. I skrivende stund har cirka 150 brugere oprettet deres egen blog, der er skrevet næsten 1500 indlæg, over 250.000 sidevisninger, og vi ligger nu på den pæne side af 1000 unikke besøgende om dagen, alene i blogsne. Det er egentlig meget sjovt at tænke på, at blogsne orginalt var ment som et sted udelukkende for vores skribenter.

Der er også et par nye features på vej til blogsne, i vil snart kunne se dem her i min blog - da det er her jeg tester de nye ting, inden at andre får adgang til dem. Der er blandt andet et Galleri på vej, mulighed for at oprette afstemninger og også mulighed for at lave sin blog mere personlig.

Husk forøvrigt også, at du kan gå ind på din blog via blognavn.xboxblog.dk, eksempelvis http://skou.xboxblog.dk - det gør det hele lidt nemmere at huske.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her