Morten Skou's blog
29-11-2006 - 21:59

Dead or Alive: Extreme 2

Så skete det endeligt, det nye spil fra Team Ninja kom ind af postkassen. Jeg taler naturligvis om det nye Dead or Alive Extreme 2, hvor vi igen stifter bekendskab med de smækre badenymfer fra Dead or Alive serien.

Nogen vil måske kunne huske Dead or Alive Extreme Volleyball fra 2003. Spillet var fyldt med tøser i bikinier der spillede volleyball. 2'eren er ikke nogen undtagelse, for der er blevet gjort rigtig meget ud af pigernes udseende, og ikke mindst deres altid hoppende bryster.

Spillet består af en række minigames hvor man skal optjene penge, pengene skal naturligvis bruges til at købe nye minigames og ikke mindst endnu mindre bikinier til din pige. Spillet er opdelt i "dage", hvor man kan spille minigames som volleyball, vandscooter, rutsjebaner og meget andre. Om aftenen har man så mulighed for at tage de penge som man har tjent i diverse minigames, og bruge dem i et kasino - for forhåbentligt at få flere penge.

Den store skuffelse ved spillet, var at der ikke er indbygget mulighed for at spille multiplayer på den samme maskine. Dette til trods for at undertegnede er 100% sikker på at Rob fra MSXbox-world.com og jeg stod og spillede det til X06 i Barcelona. Der er naturligvis en chance for at jeg husker forkert, men jeg vil alligevel lige forhøre mig om det.

Jeg har indtil videre spillet spillet i små 3 timer, og må erkende at jeg er skuffet. Med mindre at der dukker noget op hvor jeg siger "WOW", eller bare "jubii noget nyt", så bliver Dead or Alive Extreme 2, nok det spil som jeg har givet laveste karakter nogensinde.

Ifølge Mikkel, så har bladet Famitsu af en eller anden underlig årsag givet spillet 35 ud af 40 mulige i score. Dette betyder at der er 4 anmeldere der anmelder spillet, og de kan alle give det fra 1-10 i karakter (9, 9, 8, 9). Min eneste kommentar til det, må være at anmelderne får for lidt, eller bare godt kan lide store animerede bryster (hvilket vel er ok?).

Anyways, jeg vil ikke røbe så meget mere, men istedet skynde mig og spille noget mere Dead or Alive Extreme 2.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her