sir.auron88's blog
05-08-2011 - 10:03

Matt Beilis

Hey gamerdudes.

Jeg ved at der er mange der har noget imod folk der cover andre kunstneres numre, og selv har jeg da også et ambivalent forhold til det: På den ene side kan jeg ikke lade være med at synes at folk "stjæler" andres lyrik og tekster, men på den anden side synes jeg også at det kan gøre med respekt, og at det især er fedt hvis folk kan sætte deres eget præg på sangene.

Jeg faldt for et par måneder over en upcoming kunstner fra New York ved navn Matt Beilis. Matt har (vidst nok) altid spillet musik. Efter at have læst på universitetet og fået en uddannelse der, gik det op for ham, at han aldrig rigtig havde gjort hvad han virkelig ville: At spille musik. Han droppet sin business karriere og satsede på musikken ved at starte med at spille i forskellige metroer rundt omkring. Han opdagede dog, at selvom folk var flinke til at kommentere og rose ham, kom han ingen vegne. Han satsede derfor på at skyde nogle videoer af cover-numre og smide dem på youtube, og vupti, pludselig begyndte folk at genkende ham.

Matt Beillis har udgivet sin egen CD ved navn "Can't help but wonder", som ikke har fået den store opmærksomhed (jeg har dog købt den, og synes den er god). Det er derimod hans cover numre der har stjølet rampelyset, og det er også dem jeg faldt over først.

Det fede ved Matt Beillis er, at han (efter min mening) formår at sætte sit eget præg på sangene. Han spille for det meste pop-numre, men hans solo-piano og sprøde stemmer gør numre, der ellers ikke er specielt ophidsende, ret fedt.

Kings of Leon: Use SomebodyBruno Mars: Grenade
Train: Hey Soul Sister


Britney Spear (!): Hold it againts me


Til sidst et at hans egne numre:

Matt Beilis: Been way too long

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her