simonp3's blog
23-06-2011 - 21:28

min nat :)

hej alle, det er efterhånden et stykke tid siden jeg har blogget herinde, hvorfor ved jeg ik men jeg syntes lige at jeg ville dele det her med jer :)

jeg havde dimission i aftes og det gik såmænd fin nok, det skulle bare overståes, for der var jo fest bagefter ;) jeg havde taget hele mit sprutlager med:b tror jeg endte med: 1 liter morgan blandet med cola, 1 flaske Gajol shots, 7-8 dåser modjo, og 70 cl smirnoff ice :D (bare rolig, jeg fik ik drukket det hele ;)) nå jamen vi kom så derhen og der blev hurtigt taget hul på shotsne:D

efter det blev jeg ret hurtigt stiv, tror jeg tog 6 genstande på en ½ time:D og ja... og så er det efterhånden begrænset hvad jeg kan huske :D da det var årgangsfest, var der en pige... en speciel pige...(you guessed it) hende har jeg været lidt....(meget) interesseret i jah.. siden 7 klasse, men det er først nu der sker fremskridt med det... da jeg ikke rigtig har vidst hvordan jeg skulle komme tæt på hende... før dimissionsfesten havde vi en sidsteskoledags fest, hvor hun blev så stiv (lidt min skyld, men det var ik meningen) at jeg brugte hele festen på at sidde sammen med hende og dele en vodkaflaske med vand i. 

jeg kan dog huske at i nat der sad med MEGET sammen med hende og det var med armen rundt om hende og hele shittet, mener også stærkt at der var noget fysisk aktivitet, dog ikke kysseri, men det var satme tæt på :D hele min årgang har efterhånden fundet ud af at jeg godt kan lide hende... for hvorfor skulle jeg ellers bruge alt den tid på hende? og jeg kom endda til at sige det til hendes tvillingesøster, i nat da hun spurgte om jeg havde noget med hende... (hvornår har man noget med en? når man har kysset, snavet?, krammet? snakket?!) der blev også delt noget alkohol den nat :b det jeg undrer mig over er at selv hendes bedsteveninde som jeg også er ret gode venner med, endda kom hen til mig og spurgte om jeg ikke snart havde snavet med hende eller lign. altså det er ligesom at alle gerne vil have at vi skal være kærester og der er stort set heller ikke andet jeg vil i denne her verden, end det. jeg føler bare ikke rigtig noget fra hendes side... og det er der jeg er i tvivl... det må da have gået op for hende at jeg godt kan lide hende? nu når alle ved det, selv hendes tvillingesøster... jeg har ikke rigtig mere at sige... så jeg tror at jeg vil slutte at med et citat.

Love makes you sick. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her