Shreik's blog
18-04-2009 - 17:04

94.475 og Shreik blev kedSå skete det, jeg blev sindssyg af at spille lort.

Kommer lige med "reviews" af det jeg har spillet inden jeg siger mere om det.

Første spil, Wanted: Weapons of Fate.

Jeg nød det her spil de første par baner og tænkte "Wauw man kan dreje sige kugler, gå i slowmotion og owne totalt", så gik det op for mig hvor kedeligt og trivielt det endte med at blive. Spillet har en masse gode ideer, men det virkede bare ikke for mig. Synes det er et sørgeligt spil fra firmaet GRIN og man må håbe Bionic Commando ikke bliver ligeså tyndt og kedeligt :-/

5/10 fra mig må den ende på.

Eat Lead: The Return Of Matt Hazard

Jeg havde SÅ høje forventninger til humoren i dette spil og var indstillet på middelmådigt gameplay krydret med fede oneliners, men det klarede bare ikke at gøre det for mig. Eat Lead er et sørgeligt spil i sidste ende, hvor humoren ikke en gang virker optimalt. Bevares der var nogle øjeblikke hvor man grinte lidt og synes det var cool nok, men alt i alt en sølle oplevelse der ikke behøver nogen gentagelse. Et sølle forsøg på noget der kunne være endt godt, det eneste lyspunkt er stemmeskuespillet som i høj grad fortjener et venligt ord på vejen.

4/10 ender den samlede score på.

Det var så her det begyndte at gå galt for mig. Eat Lead havde skuffet mig og jeg valgte så at skylde den skuffelse ned med noget der var endnu værre...
Jeg tog på jagt............................................

Jeg gik ned med mit fine Baja Score 1000 i Gamestop og byttede det ind og chokerede både mig selv og ham bag kassen da han sagde: "Du får 310 for det spil i trade in...". Jeg havde Cabela's nyeste spil i hånden og lod fint 19 kr ryge over kassen og så stod jeg med et fint jagtspil, jubii.
Glæden var stor da man kom hjem og smed det i og allerede fra start af fik kvalme. Jeg forstår virkelig ikke hvem der måtte synes de her spil er fede og gode. Det er noget af det værste jeg nogensinde har spillet, og jeg har haft Pimp My Ride i maskinen også....
Ud over denne fine bunke lort har jeg også have Turning Point i. Spillet er mere tåleligt i min verden, da det bare er en uskyldig shooter med lorte grafik og slowdowns, og ikke noget jeg græder snot over, men Cabela er noget af det værste jeg har medvirket til at smide penge efter.

Jeg har nu gjort op med mig selv det ikke er sundt at spille alt det lort og vil til at game lidt mere "casual", hvis man kan kalde dét det, og ikke have disse samme mål. Lortespillene skal ikke slå min lyst ihjel og derfor siger jeg "Cut, Elly! Cuuut!"

Ikke mere lort til mig, vil istedet til at nyde Halo Wars og Fallout og igennem bedre spil ramme mit mål.

Jeg er stadig åben overfor ideer til hvilken achievement der skal være den jeg rammer 100.000 med og indtil videre rækker mine egne overvejelser kun  til Seriously 2.0, da den er sjov på flere måder at bruge synes jeg selv. :-)

Det var alt for denne gang, I skal nok høre fra mig inden målet er ramt selvom min "plan" gik i vasken.

Ha' en fortsat god weekend ;-D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her