Shreik's blog
09-03-2009 - 18:42

90.000 ramt, videre med det næste!I går ramte jeg ved hjælp af denne, sidste, achievement i Baja 1000 90.000 Gamerpoints:Minireview af Baja 1000:

Spillet er en typisk low budget racer med fuld adrenalin fra start til slut. Spillet er ikke noget grafisk perle og kunne nok godt køre på en Playstation 2, men det er ikke noget man tænker over. Tempoet er højt og man nyder at drøne igennem ørkenen de første par timer, efter det finder man ud af hvor tyndt spillet er. Banerne er der ikke mange af og du kan forvente at køre de samme baner mange gange både forlæns og baglæns...wuuuuhuuu.... Soundtracket var ikke så slemt som forventet og lydene var okay, ikke noget stort og prangende, men til at holde ud.
Mit største problem med spillet er at det aldrig bliver rigtig svært. Hvis man synes nogle af banerne er noget hø, så kan man bare skaffe nok points til at komme videre til næste løb og så får man helt sikkert noget der er mere kraftigt, så man kan vende tilbage og løbe igennem løbene man missede før. Et særdeles effektivti "våben" er en Dirt Bike - Blue Lightning. Med denne maskine kunne alle løbene kværnes igennem uden mindeværdige kvaler og dermed sparede min controller for et par flyveture på nogle af der irriterende time trial baner.
Alt i alt et af de spil man hurtigt glemmer, men som man ikke fortryder at bruge sin tid på. Hvis man kan se bort fra et par tekniske brølere ind imellem og bare ræse derud er det et ganske okay spil. Dog skal man ikke betale ret meget for det, da jeg klarede at få alle achievements og få 100% ingame på cirka 6-7 timers playtime.

Endelig karakter - 6 ud af 10

Mit næste projekt bliver Dark Sector, ville ha' ladet jer vælge men der blev mulighed for noget boost af online delen i det, og jeg var nød til at hoppe på. Glæder mig meget til at komme i gang med min glaive og kappe hoveder af, da det var en af de titler jeg kiggede på da det kom, men først for nyligt skaffede pga. den billige pris. Forvent min mening om det når de 1000 er rundet :-)Det var alt for denne gang, vi ses til den næste status opdatering snarest ;-D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her