Shreik's blog
14-02-2008 - 16:06

Simpsons Game - Hvad sker der for det lort?

Jeg er den sure ejer af Simpsons Game, den nyeste spin off på Simpsons i spil format. Jeg var i OMG nice humør i de første 5 minutter af spillet, og bagefter græd jeg. Jeg havde forventet et spil på højde med Simpsons: Hit'n'Run, men det fik jeg så sandelig ikke.
Dette spil så lovende ud fordi alle stemmer fra serien var der, der er tegnet cutscenes i spillet og så troede jeg alt ville være fryd og gammen. Men næ nej! Dette er endnu et bevis på at EA elsker penge. Det spil havde en kæmpe potentiale, men det fik slet ikke lov til at komme frem.
Noget af det der ærger mig mest er faktisk det bedste i spillet - Cutscenes. De er rigtig flotte når de tegnede bliver brugt, men der er mange af dem hvor man, sikkert af økonomiske årsager, har valgt at bruges spillet engine til dem. De ligner rent ud sagt lort når disse cutscenes går i gang, ligesom selve karakterene i spillet også er vildt grimme når man ikke lige ser dem forfra eller bagfra.
Humoren i spillet er desværre heller ikke i top, der gik ikke ret mange sekunder før den første WOW effekt havde lagt sig, og man bare havde lyst til at knække disken i ren vrede og afmagt.
Det værste i hele spillet er faktisk den sidste boss-kamp. Ikke fordi den er værre end resten af spillet, men fordi man skal bruge D-paddet, og enhver der har rørt en 360 controller ved hvor latterligt det D-pad er. Det duer fandme ikke at bruge det skrammel til noget så præcist som et dansespil (!).
Hvorfor, kære EA, gav I ikke dette spil et par måneder mere til at blive godt? Hvorfor skal vi tvinges igennem en pinefuld affære igen, igen, igen?
Jeg ved godt det er nærmest umuligt for EA at gøre noget godt, men de kunne i det mindste forsøge.
Det var vist nok galde for i dag...


Farvel!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her