Shreik's blog
14-01-2008 - 22:06

Det dovnedyr...

Hvad sker der for den lille dumme, råbende, irriterende, grimme, tykpandede Shreik?
Jo, han mister mere og mere lysten til at game o_O
Det hele gik galt efter Halo 3, spillede skuffede mig som jeg havde forventet og forsvandt hurtigt ud af mit hjem. Hypen blev vendt mod CoD 4 som snart kunne lande i Shreik's xbox.
Shreik fik under stort pres fra flere personer ( Ja okay, kun Tue og Sethos... ) fik jeg endelig fat i CoD noget tid efter release. Jeg tæskede igennem singleplayer og noget multiplayer, men så skete det, han gad ikke.
Jeg havde endelig fundet et spil ud over Shadowrun, som jeg synes var sjovt. Min lyst er siden CoD 4 blevet meget mindre og min xbox er efterhånden blevet brugt mere som DVD-afspiller det sidste lange stykke tid.
Når jeg en gang imellem har været langt ude har jeg endda været så dum at overveje salgstanker :| Heldigvis er jeg så dum at han hurtigt glemmer hvad jeg overvejede lige før.
Jeg sidder lige pt. med 1000000000 spil som ikke er rørt ret længe, men magter ikke at smide spillene i maskinen og selv gamerpoints er blevet noget 'meh' på det seneste. Hvorfor kan jeg ikke bare få glæde ud af ét spil mere?
Shadowrun var det sidste spil jeg blev ved med længe, men er bange for jeg pt. ikke rigtig har noget jeg gider, hverken nu eller i nærmeste fremtid.... :/

/whine mode off
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her