Shreik's blog
13-03-2007 - 21:08

Achievements... Emnet jeg ikke kan komme uden om!

Ah de kære achievements. Hvad skulle man gøre uden dem?
Mange er ligeglade med dem, men jeg synes det er fedt. Viva Piñata er nok det spil hvor achievements har betydet mest for mig. Jeg tvivler på at dette spil var blevet spillet så længe, hvis jeg ikke havde disse mål at gå efter.
Sådan har jeg det med mange spil, og jeg er glad hver gang der står "Achievement Unlocked" på mit fjernsyn.
Hvorfor kan jeg lide dem?
Godt spørgsmål. Jeg ser dem mest som en forlængelse af gameplayet. Jeg får noget at gå efter, som jeg ikke ville gøre ellers. Jeg kan vise andre, at jeg har gjort noget bestemt i et spil.
Ja jeg er en Gamerscore Whore! Jeg elsker de skønne gamerpoints, og alt ved dem. Jeg elsker at se mit samlede GS tal blive større.
Jeg synes ikke at booste er noget slemt. Jeg vælger selv hvordan jeg vil spille mit spil, så i kan sige alt det i vil om boosting! Mit spil, mine regler!
Jeg har ikke fået nogle specielt svære achievements, det vil jeg med glæde indrømme. Jeg spiller mange spil, og hvis jeg ikke kan lide dem, så spiller jeg for det meste ikke bare pga. GS.
Det værste ved GS er nok at jeg ikke har den samme lyst til andre platforme.
Jeg har købt flere spil til den 1. xbox, som bare er blevet sat i og taget ud igen. Jeg har ikke den samme lyst til de spil. Det samme gælder min Nintendo DS, den bliver kun brugt i mine ferier, og på lange bilture.

Det var min mening om achievements, hvad er jeres?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her