Shreik's blog
23-02-2007 - 14:36

Superman Returns

Jeg modtog for en uges tid siden dette spil. Jeg havde forventet at jeg ville kede mig slev ihjel, og ville hade det som pesten. Jeg synes det lugtede langt væk af dårligt spil, men jeg gav det en chance.
Jeg skyndte mig at smide det i maskinen, og allerede efter et par timers spil, var jeg ikke så skeptisk overfor det.
Man flyver rundt i hele byen ligesom man gør i demoen. Den eneste forskel på demo og det fulde kort, er at det er MEGET større.
Selve missioner er der et stykke imellem, da man skal gøre normale superhelte jobs for at komme til dem. Det kan være alt fra at slukke ild, til at smadre store drager. I starten er det system fedt, men det bliver hurtigt belastende man skal flyve omkring på øen for at finde det næste job.
Selve boss fight'sne er rimelig fede, men jeg synes det er en skam de har lagt buttomashing minigames ind. Det virker for latterligt!
Selve story delen tog for mig 6,5 time cirka. Man keder sig lidt til tider, men det er meget bedre end forventet. Jeg har ikke selv set filmen, men har fået af vide at historien i mellemsekvenserne følger filmen. Jeg synes det er MEGET tamt, at man ikke selv spiller slutningen. Istedet for dette får man lov til at blæse tornadoer væk....
Tornadoer.... Den får lige lov til at stå et øjeblik.....
Ud over selve spillet er der også en række minigames. Det er små flyve spil og spil hvor man skal være en omvendt superman! Det sidste er klart det bedste. Ud over de minigames er der også 100 katte der skal findes. Der burde være til et par timer ;)
Selve grafikken i spillet er meget bedre end jeg havde forventet. Bevares det er ikke noget kønt syn, men jeg synes det er okay af at være et filmlicens spil.
Alt i alt er det et middelmådigt spil, dog meget bedre end forventet!
Jeg giver det 5 S'er ud af 10 mulige!Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her