Sethos88's blog
28-02-2008 - 12:50

Jeg Elsker IKEA!Hey!

Jeg var lige en tur i IKEA hvor jeg faldt over et super tilbud på en ny bil. De sagde det var en demo model der selv skulle samles, der fulgte hellere ingen manual med, men jeg glæder mig til at komme igang. Men hvis nogen har manualen liggende må der gerne tage kontakt til mig, men tak for det IKEA! :)

23-02-2008 - 00:48

Fedt lille 2D Spil
'Aften,


Jeg ville lige give et heads-up på et rigtig sjovt lille 2D Sandbox spil, kaldet "Phun".
Spillet er 100% gratis og er rigtig god tidsfordriv. Mulighederne for at udfolde dig kreativt at endeløse!

Her er en lille video, så folk kan se hvad det handler om;


Har det vakt interesse kan du kigge ind på;

http://www.acc.umu.se/~emilk/index.html


/Sethos
18-02-2008 - 14:11

Mådkipz!

Jeg må ærlig indrømme, jeg er stor Mudkips fan.

Mine tanker går hele dagen på Mudkips, så derfor har jeg fundet disse to fede YouTube videoer som fint illustrere det fede ved mudkips, så kan vi få lidt flere tilhængere!

MÅDKIPZ!PS: Jibla sluger.
17-02-2008 - 03:48

Rainbow Six: Vegas 2
Endnu en gang er det blevet tid til en af de store spil releases,
for mit eget vedkommende i hvertfald.

Mange kender mig sikkert som en ihærdig Rainbow Six: Vegas spiller.
Jeg spillede faktisk Vegas fra den dag det blev udgivet og helt op til udgivelsen af
Call of Duty 4 som jeg regnede kraftigt med skulle erstatte Vegas.

Jeg har spillet Call of Duty 4 et par måneder, kom op til omkring 5. Prestige Mode,
men nu har jeg fået nok. Spillet i sig selv er rigtig lækkert, men det bliver bare plaget
af en masse udvikler beslutninger som er game-breaker for mit vedkommende.

Bare for at begynde at sted kan man nævne Aim-Assist og ingen gamemodes som har samme taktiske overblik som Vegas' Team Survival Mode. Nogen vil måske sige Hardcore Search & Destroy, et mode som jeg faktisk spillede udelukkende, men Call of Duty 4 er slet ikke lavet til at langsomt gameplay, så det er ødelagt. Der kan også nævnes random-grenades-syndromet, ikke nok med folk uden sans for hverken spillet eller hvordan fanden de koger et æg kunne få en masse kills bare ved at lobbe tilfældige granater over forskellige objekter. Ikke nok med det, så kunne du også Cooke granater, så de faktisk sprang i hovedet på folk, gider i lige ... ?
Hvad med Claymores? Et våben der kan slå ihjel selvom planteren er død. Claymores er en ligeså stor Gamebreaker som Aim-assist, du kan sjældent undgå dem når du først har hørt døds klikket, plus når du vil checke efter claymores har de en tendens til stadig at sprænge dig i luften selvom du er 20 meter fra den.

I bund og grund syntes jeg Call of Duty 4 er et spil der tager hensyn til alt for mange mennesker, så det bliver bare et mainstream spil, hvor skills er lidt hip som hap, men held, at tage chancer og en stor portion gå-på mod tager dig længere. Jeg var god til Call of Duty 4, syntes jeg selv, men jeg gider ikke bruge tid på et spil hvor det tager hensyn til spiller som hverken fatter hat eller gran, men nok om det.

Nu kommer toeren endelig til et af mine all-time favorit spil på Xbox 360, Rainbow Six: Vegas 2. Jeg må indrømme jeg ikke var vild med idéen i første omgang, mere fordi jeg ikke orkede flere spil ved 30FPS - Men at læse de har endelig fået spillet op på de gyldende 60FPS gjorde mig til en glad lille dreng.

De har fået lagt en masse fede features med i spillet, de har godt nok lånt et par idéer rundt omkring - Men det er på ingen måde en dårlig ting. Det eneste jeg er lidt usikker omkring er offline-mode XP. Jeg er bange for der er for mange måder det kan udnyttes på, via smarte små tekniker så vi ser Elite Rank spillere efter en uge, ligsom i det gamle da man fandt en masse boost metoder. Men jeg ser virklig frem til et spil hvor du har mere end 3 minutter per runde, et spil hvor du kan tage dig god tid, taktik & evner kan tage dig langt.

Det skal forresten også siges jeg har tømt ud i hele min friends liste, undtagen en lille håndfuld som jeg forventer at spille Vegas med, real-life venner eller folk der altid er gode at have i baghånden. Men til alle dem som er 100% på de skal have Rainbow Six: Vegas 2, i skal være mere en velkomene til at tilføje mig til jeres friends liste.

Ved godt dette blog indlæg virker lidt meningsløst, men jeg har bare en kæmpe passion for dette spil og måtte bare ud med lidt glæde over denne titel og galde over en titel som fejlede lidt i min bog.

Men nu vil jeg glugge lidt Fifth Gear,

/Sødtoss'

14-02-2008 - 13:56

"Du er til at stole på"Hej,


Fik lige en af disse fine 'Nigeria' mails i min Gmail indbakke her for en time siden.
Ikke fordi dette fænomen er noget nyt, men jeg har til dato ikke fået en med så ringe engelsk. Den er lige blevet smidt gennem babelfisk, oversat til grønlandsk og derefter oversat igen.

Men her er Emailen, jeg fik et godt grin ... Hot heart?


"From Frank And Nadsh Konah
Cote D'ivore West Africa
Address No :03 BP Cocody
Abidjan West Africa
 
Hello Dear One,
This is with a hot heart that I offer you my friendship.  All time this contact could seem to you strange, for we dont know each other for the first time and let not us have personal to the paravent of the reports of matters.  I ask humbly you to take in consideration this that I and you revèle considering This  importance and of these immense advantages.  My name is NADSH KONAH, from  Sierra Leone. But Residencing here in Cote Divore West Africa.  
 
I have something of very important one thing  that I would want  you to help me with your permission to entrust you.  I inherited of my defunct father the sum of ($9,700 000 ) Deposited in the bank here by my Late Father Dr Ibrahim Konah USD nine million saven hundred thousand American dollars).  I want to invest this money in your country with a very honest person and especially in an activity sector profitable of your choice.  I await your response in order to give you more complete explanations.After the conclusion of this transaction I will offer you 15%of the total sum for your assistance.
 
Waitting of your Communications that we can discuss modalities concerning the transaction. Hoping to hear  from you with anticipation.
Thank-you and God bless you
My sincere greetings,
Frank And Nadsh Konah
NB: i will like you to come down hear in Abidjan"


Den sidste sætning har fået mig til at tænke, så jeg er ved at pakke mit fakta net med tøj og har bestilt billet til Abidjan i Vest Afrika. Så vi ses om 2 uger.
02-02-2008 - 23:39

You Have Been Compromised!Hey,

Som få måske har bemærket er jeg blevet unbanned af den rare Hr. Skou.
Mange har spurgt om hvilket indlæg der 'fældede' mig, så det må jeg nok hellere svarer på.

Et nyere medlem havde klikket sig forkert ind på "Nyt Emne" i stedet for at skrive et svar i et andet indlæg. Det omhandlede noget køb & salg, hvor til jeg i en lettere spam-joke byder et tilfældigt beløb, derefter ligger jeg og kamp-byder med Khaine. Det ender med jeg får en advarsel for spam, pga. de mange spam advarsler jeg havde modtaget måtte ha' sparket. Men endnu en gang er jeg tilbage, til manges utilfredshed, denne gang med mindre spam og mere ... hvad jeg ellers kan byde på?

Men dette var egentlig ikke hvorfor jeg har lavet denne blog.

For snart et halv år siden stoppede jeg med at spille World of Warcraft, et spil som jeg har spillet siden den første Beta blev åbnet. Jeg var egentlig glad for den beslutning om at stoppe. Men endnu en gang fik man lysten til at spille igen, da jeg er ved at være træt af min kære Xbox.

Det startede fint en lille uges tid, levelede nogle Characters, spillede mine level 70 Characters, fik lidt honor så jeg kunne få fat i det Gladiator Gear ( Som ikke var med, da jeg stoppede - Så jeg er vist langt bagefter ).

Jeg havde snakket med min ven om at sælge min System-link/Backup Xbox 360 Premium, han besluttede sig for at han så skulle have den her i går, i de 10 minutter hvor jeg logger ud og han kigger forbi bliver min account 'hacked' som de siger. 3 Af mine 7 Characters bliver stripped af deres gear + guld, hvor jeg mister cirka 4000g i ren guld + En masse items. Men jeg når at logge ind mens han er i gang, så jeg får hurtigt ændret mit password.

Jeg får hurtig skrevet med en GamerMaster som suspendere min konto, imens den bliver undersøgt ( Så jeg kan få mit guld & gear tilbage ). Dog har jeg lige fundet ud af ventetiden er over 2 uge i disse måneder, så ikke mere WoW til mig de næste par uger.

Nu kommer dog det store problem, det password jeg brugte til min WoW account bliver også brugt på næsten alt andet jeg har - Emails, Netbank, diverse spil, forummer osv. Så er man pludselig på skideren, hele ens "Net identitet" kan blive overtaget med det password, da han allerede har mit globale username også.

Man bliver fandeme harm når sådan noget sker, plus man får den paranoia omkring det hele. Hvordan fanden har han fået mit password og mit account name? Min PC er helt fri fra Keyloggers, trojans og andet skidt - Min Firewall fortæller mig hver gang et program 'logger' mit tastatur, den brokker sig selv når jeg skal skrive en Email - Så jeg er sikker på den front.

Personen må have fået det tilraget sig på en ret speciel måde, som jeg slet ikke tør drømme om :S

Nu har jeg ( Næsten ) Ændret password på alt hvad jeg har kunne, denne gang bruger jeg et langt tilfældigt generet Password som skulle være rimlig stærkt. Jeg skriver helle ikke mit password med keyboard mere, det vil blive Klippet og Kopieret fra en password og krypteret fil jeg har liggende.

Jeg har altid følt mig sikker på nettet med hensyn til sikkerhed, det gør jeg ikke mere - Så bare en venlig advarsel, føl jeg aldrig sikre, slet ikke med WoW accounts.

Men jeg har lært min lektie på den hårde måde, godt det bare var en skide WoW account, bedre end at få tømt sin netbank eller sin Email konto 'blottet'.  For fremtiden bør jeg nok hellere ikke dele password så mange steder ...


Mvh

Sethos
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her