Sethos88's blog
21-11-2007 - 12:57

Sikke en dag



Godmorgen/Formiddag/Eftermiddag, hvordan man nu vælger at se på det.




Sidder her på en dejlig November dag, med et lille smil på læben. Som en lille håndfuld ved, er Rainbow Six: Vegas et af mine store Xbox 360 Favoritter, klasse spil på alle punkter. Men her til morgen falder jeg over en nyhed jeg længe har ventet på.

Ubisoft har afsløret de arbejder på en 2'er! Det kommer dog ikke som en kæmpe overraskelse efter den rispapir tynde slutning fra det første. Nyheden kan læses på nedstående link;

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=176027

Dog er en bekræftelse en dejlig ting.

Så må vi håbe det holde samme taktiske stil som det forrige, ikke går aim-assist/Granat helvede/alle-mands spil vejen som andre store titler. ( Sneaky! )

Nu er vi også lige nåede til det punkt i November måned, hvor et par gode titler jeg længe har ventet på udkommer, Mass Effect & Ace Combat 6. Kane & Lynch ser ud til at være forsinket til d. 30, men det får jeg gratis alligevel. Så ved jeg ikke om jeg skal have GH3, dog virker det som om jeg er sent ude med riven, hvis jeg skal have det i denne omgang - Ihvertfald efter Coolshops udsagn.

Men nu vil jeg bare trippe videre på mine små fødder, i håb om Sejbutik sender Mass Effect ud en dag før - Som man nu næsten forventer fra deres side :P

Arh ja, at være gamer er nu dejligt en gang i mellem!


Mvh

Sødtoss'
06-11-2007 - 00:37

Frisk start!

Hej,


Nogen så måske mit forrige blog indlæg, som omhandlede mig der havde lidt af en åbenbaring omkring min tilstedeværelse på forum og en negativ stemning - Fik en del gode svar, men selvfølgelig blev det hurtigt noget hø.

Derfor tænkte jeg efter et par gode forslag, måske en frisk start ville være på sin plads.
Som jeg sagde i min forrige ( Men nu slettet ) Blog indlæg, er jeg tit i krydsilden når det omhandler 'negativ stemning' på Xboxlife, som jeg blankt erkender.

Derfor mener jeg det er fair, hvis jeg slettet hele tavlen, alle min blogs, min PB folder og tager det hele fra starten igen. Grunden til jeg gør dette, er jeg vil sætte et lille eksempel. I stedet for konstant negative svar og den kedelige stemning jeg bringer, vil jeg prøve at lave konstruktive indlæg og holde igen med evt. sarkasme eller nedladende kommentarer.

Selvfølgelig kan man forvente de samme svar, fra folk som har en 'grudge' mod mig, men det må man så tage med på vejen. Jeg gør dette til alle de folk som ønsker at Xboxlife skal blive et bedre sted, den vogn vil jeg gerne være med på fra skrivende stund.

Hvis jeg støder nogen på en eller anden vis, må i gerne lige pointere det - Jeg kan godt være meget direkte til tider.

Men lige inden jeg sluttet af, kan jeg jo ikke tage hele æren for at ødelægge stemning på Xboxlife, det må folk gøre op med dem selv, om de ønsker dette sted skal være et bedre sted at være :)

Til slut, vil jeg lave en direkte undskyldning til alle jeg nogensinde har snakket nedladende om/til, været flabbet over for, snakket grimt om/til - Så må man hver i sær vælge, om dette er godt nok eller om man holder den 'grudge'

Håber dog vi ses på Forum!




Mvh

Sethos
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her