Sethos88's blog
17-02-2008 - 03:48

Rainbow Six: Vegas 2
Endnu en gang er det blevet tid til en af de store spil releases,
for mit eget vedkommende i hvertfald.

Mange kender mig sikkert som en ihærdig Rainbow Six: Vegas spiller.
Jeg spillede faktisk Vegas fra den dag det blev udgivet og helt op til udgivelsen af
Call of Duty 4 som jeg regnede kraftigt med skulle erstatte Vegas.

Jeg har spillet Call of Duty 4 et par måneder, kom op til omkring 5. Prestige Mode,
men nu har jeg fået nok. Spillet i sig selv er rigtig lækkert, men det bliver bare plaget
af en masse udvikler beslutninger som er game-breaker for mit vedkommende.

Bare for at begynde at sted kan man nævne Aim-Assist og ingen gamemodes som har samme taktiske overblik som Vegas' Team Survival Mode. Nogen vil måske sige Hardcore Search & Destroy, et mode som jeg faktisk spillede udelukkende, men Call of Duty 4 er slet ikke lavet til at langsomt gameplay, så det er ødelagt. Der kan også nævnes random-grenades-syndromet, ikke nok med folk uden sans for hverken spillet eller hvordan fanden de koger et æg kunne få en masse kills bare ved at lobbe tilfældige granater over forskellige objekter. Ikke nok med det, så kunne du også Cooke granater, så de faktisk sprang i hovedet på folk, gider i lige ... ?
Hvad med Claymores? Et våben der kan slå ihjel selvom planteren er død. Claymores er en ligeså stor Gamebreaker som Aim-assist, du kan sjældent undgå dem når du først har hørt døds klikket, plus når du vil checke efter claymores har de en tendens til stadig at sprænge dig i luften selvom du er 20 meter fra den.

I bund og grund syntes jeg Call of Duty 4 er et spil der tager hensyn til alt for mange mennesker, så det bliver bare et mainstream spil, hvor skills er lidt hip som hap, men held, at tage chancer og en stor portion gå-på mod tager dig længere. Jeg var god til Call of Duty 4, syntes jeg selv, men jeg gider ikke bruge tid på et spil hvor det tager hensyn til spiller som hverken fatter hat eller gran, men nok om det.

Nu kommer toeren endelig til et af mine all-time favorit spil på Xbox 360, Rainbow Six: Vegas 2. Jeg må indrømme jeg ikke var vild med idéen i første omgang, mere fordi jeg ikke orkede flere spil ved 30FPS - Men at læse de har endelig fået spillet op på de gyldende 60FPS gjorde mig til en glad lille dreng.

De har fået lagt en masse fede features med i spillet, de har godt nok lånt et par idéer rundt omkring - Men det er på ingen måde en dårlig ting. Det eneste jeg er lidt usikker omkring er offline-mode XP. Jeg er bange for der er for mange måder det kan udnyttes på, via smarte små tekniker så vi ser Elite Rank spillere efter en uge, ligsom i det gamle da man fandt en masse boost metoder. Men jeg ser virklig frem til et spil hvor du har mere end 3 minutter per runde, et spil hvor du kan tage dig god tid, taktik & evner kan tage dig langt.

Det skal forresten også siges jeg har tømt ud i hele min friends liste, undtagen en lille håndfuld som jeg forventer at spille Vegas med, real-life venner eller folk der altid er gode at have i baghånden. Men til alle dem som er 100% på de skal have Rainbow Six: Vegas 2, i skal være mere en velkomene til at tilføje mig til jeres friends liste.

Ved godt dette blog indlæg virker lidt meningsløst, men jeg har bare en kæmpe passion for dette spil og måtte bare ud med lidt glæde over denne titel og galde over en titel som fejlede lidt i min bog.

Men nu vil jeg glugge lidt Fifth Gear,

/Sødtoss'

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her