Sethos88's blog
02-02-2008 - 23:39

You Have Been Compromised!Hey,

Som få måske har bemærket er jeg blevet unbanned af den rare Hr. Skou.
Mange har spurgt om hvilket indlæg der 'fældede' mig, så det må jeg nok hellere svarer på.

Et nyere medlem havde klikket sig forkert ind på "Nyt Emne" i stedet for at skrive et svar i et andet indlæg. Det omhandlede noget køb & salg, hvor til jeg i en lettere spam-joke byder et tilfældigt beløb, derefter ligger jeg og kamp-byder med Khaine. Det ender med jeg får en advarsel for spam, pga. de mange spam advarsler jeg havde modtaget måtte ha' sparket. Men endnu en gang er jeg tilbage, til manges utilfredshed, denne gang med mindre spam og mere ... hvad jeg ellers kan byde på?

Men dette var egentlig ikke hvorfor jeg har lavet denne blog.

For snart et halv år siden stoppede jeg med at spille World of Warcraft, et spil som jeg har spillet siden den første Beta blev åbnet. Jeg var egentlig glad for den beslutning om at stoppe. Men endnu en gang fik man lysten til at spille igen, da jeg er ved at være træt af min kære Xbox.

Det startede fint en lille uges tid, levelede nogle Characters, spillede mine level 70 Characters, fik lidt honor så jeg kunne få fat i det Gladiator Gear ( Som ikke var med, da jeg stoppede - Så jeg er vist langt bagefter ).

Jeg havde snakket med min ven om at sælge min System-link/Backup Xbox 360 Premium, han besluttede sig for at han så skulle have den her i går, i de 10 minutter hvor jeg logger ud og han kigger forbi bliver min account 'hacked' som de siger. 3 Af mine 7 Characters bliver stripped af deres gear + guld, hvor jeg mister cirka 4000g i ren guld + En masse items. Men jeg når at logge ind mens han er i gang, så jeg får hurtigt ændret mit password.

Jeg får hurtig skrevet med en GamerMaster som suspendere min konto, imens den bliver undersøgt ( Så jeg kan få mit guld & gear tilbage ). Dog har jeg lige fundet ud af ventetiden er over 2 uge i disse måneder, så ikke mere WoW til mig de næste par uger.

Nu kommer dog det store problem, det password jeg brugte til min WoW account bliver også brugt på næsten alt andet jeg har - Emails, Netbank, diverse spil, forummer osv. Så er man pludselig på skideren, hele ens "Net identitet" kan blive overtaget med det password, da han allerede har mit globale username også.

Man bliver fandeme harm når sådan noget sker, plus man får den paranoia omkring det hele. Hvordan fanden har han fået mit password og mit account name? Min PC er helt fri fra Keyloggers, trojans og andet skidt - Min Firewall fortæller mig hver gang et program 'logger' mit tastatur, den brokker sig selv når jeg skal skrive en Email - Så jeg er sikker på den front.

Personen må have fået det tilraget sig på en ret speciel måde, som jeg slet ikke tør drømme om :S

Nu har jeg ( Næsten ) Ændret password på alt hvad jeg har kunne, denne gang bruger jeg et langt tilfældigt generet Password som skulle være rimlig stærkt. Jeg skriver helle ikke mit password med keyboard mere, det vil blive Klippet og Kopieret fra en password og krypteret fil jeg har liggende.

Jeg har altid følt mig sikker på nettet med hensyn til sikkerhed, det gør jeg ikke mere - Så bare en venlig advarsel, føl jeg aldrig sikre, slet ikke med WoW accounts.

Men jeg har lært min lektie på den hårde måde, godt det bare var en skide WoW account, bedre end at få tømt sin netbank eller sin Email konto 'blottet'.  For fremtiden bør jeg nok hellere ikke dele password så mange steder ...


Mvh

Sethos
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her