Sethos88's blog
09-01-2008 - 11:05

Pixel.tv Konkurrence.


Hey,


Jeg kom lige i tanke om denne fabelagtige konkurrence der blev kørt her på siden, for ikke så lang tid siden. Jeg var den ene heldige vinder af dette action-brag, så jeg var naturligvis pavestolt. ( ... )

Præmien var, jeg kunne vælge hvilket som helst spil til Xbox 360 jeg ønskede, som er en fin præmie. Jeg valgte det ene spil, som jeg ikke var meget for at punge ud efter, Kane & Lynch.

Da jeg vandt konkurrencen var spillet endnu ikke udkommet, så der var lidt ventetid.
Jeg havde allerede bestilt spillet, men jeg hoppede inde på Coolshop's Live support for at afbestille det, senere på dagen stod der et stor fedt "Annulleret" inde på oversigts siden.

Jeg fik at vide af af Thomas Bense, som stod for denne konkurrence, spillet var bestilt hos Coolshop med min adresse - Få dage senere fik jeg en fakture omkring spillet var afsendt, så jeg var glad. Der går cirka en lille uge hvor jeg checker min konto-oversigt på Netbank hvor jeg ser præcis det samme beløb trukket fra min Konto, som spillet kostede ... Så allerede her kan jeg konstatere, jeg har betalt for min egen præmie.

Jeg sender hurtigt en Email afsted til Thomas Bense ( Sendt d. 19/11/07 ) Som han endnu ikke har besvaret. Jeg snakkede med Coolshop's Lort ... jeg mener, Live support som påstår jeg ikke har været inde at afbestille, SELVOM der står et stort fedt "ANNULLERET " med røde bogstaver inde på min konto hos dem.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved sagen, grunden til det ikke har naget mig skide meget er, jeg havde købt spillet alligevel - Men ville dog bare lige give denne lidt sjove historie med på vejen.

Jeg ligger aldrig nogensinde en ordre hos Coolshop igen, det tør jeg ikke. :P

Ah well, nu skal jeg strikke.

/ Sethos.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her