Sethos88's blog
21-11-2007 - 12:57

Sikke en dagGodmorgen/Formiddag/Eftermiddag, hvordan man nu vælger at se på det.
Sidder her på en dejlig November dag, med et lille smil på læben. Som en lille håndfuld ved, er Rainbow Six: Vegas et af mine store Xbox 360 Favoritter, klasse spil på alle punkter. Men her til morgen falder jeg over en nyhed jeg længe har ventet på.

Ubisoft har afsløret de arbejder på en 2'er! Det kommer dog ikke som en kæmpe overraskelse efter den rispapir tynde slutning fra det første. Nyheden kan læses på nedstående link;

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=176027

Dog er en bekræftelse en dejlig ting.

Så må vi håbe det holde samme taktiske stil som det forrige, ikke går aim-assist/Granat helvede/alle-mands spil vejen som andre store titler. ( Sneaky! )

Nu er vi også lige nåede til det punkt i November måned, hvor et par gode titler jeg længe har ventet på udkommer, Mass Effect & Ace Combat 6. Kane & Lynch ser ud til at være forsinket til d. 30, men det får jeg gratis alligevel. Så ved jeg ikke om jeg skal have GH3, dog virker det som om jeg er sent ude med riven, hvis jeg skal have det i denne omgang - Ihvertfald efter Coolshops udsagn.

Men nu vil jeg bare trippe videre på mine små fødder, i håb om Sejbutik sender Mass Effect ud en dag før - Som man nu næsten forventer fra deres side :P

Arh ja, at være gamer er nu dejligt en gang i mellem!


Mvh

Sødtoss'
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her