Sephiroth's blog
22-01-2007 - 09:11

SNE!!! så kom den sgu.

Arh så kom den endelig. Jeg er typen der foretrækker sommer, men hellere sne en det kedelige efterårs agtige vejr, med regn og slud. Lige ny sidder jeg og nyder min morgen mad og en kop te, og min bærbare på skødet, og kigger ud på det hvide lag som ligger sig på husenes tage. Ser virkelig flot ud.

Velkommen sne.
21-01-2007 - 21:11

RPG en super spil genre

Jeg personligt syndes det er en af de bedste genre inde for spil verden.
Der er magi, drager, riddere og mange andre fantasi ting.

Før i tiden var min foretrukne genre Beat-em-up. Elskede de første Tekken spil til PS1. Men da jeg fik en PS2 to mine spilvaner en uventede drejning. Jeg havde lige  haft fødselsdag og havde fået nogle penge af min mormor i fødselsdags gave. De skulle bruges på et PS2 spil, jeg kan huske jeg stod foran spil hylden inde i den lokale bog og ide og jeg som sædvanelig kigget efter et godt kamp spil.

Men så faldt mine øjne på denne her hvide kassette, som jeg tog ned fra hylden. På æsken stod der Final Fantasy X. Jeg kigget bag på den og det lod spændende så jeg tænkte: hvad fanden, det prøver vi.

Efter ca 70 timer og sikkert mere til, kan jeg konstatere at dette spil omvendte mig totalt. Jeg kunne ikke slippe det. Og den dag idag pryder en hel hylde med final fantasy spil mit hjem.

Jeg er åbnet mit sind, ikke kun for FF serien men RPG genren i det hele taget.

KOTOR 1-2, Shin magami serien, Arc serien, Dragon Quest og jeg kunne blive ved.

Derfor ser mine øjne frem til Blue Dragon, FF12, Okami, Lost Oddysy og mange andre.

RPG Geren er sgu cool, bedre jeg kan jeg ikke udtrykke det. ;)

16-01-2007 - 23:03

Forskellen på EB Games Og Game som medarbeder.

Jeg har været ansat i EB Games og har været i Game i 9 måneder. Og jeg må sige der er mange ting som er forskellige fra de 2 butikker, når man arbejder i dem. Du får 10 procent som medarbejder i EB Games, i hvert fald da jeg arbejdet der. Fik lidt af et chok, da jeg blev ansat i Game, Ja Danni Vi får 25 procent på ting i butikken :D stort smil på mine læber. Jeg har mødt nogle høje herre fra begge sider af firmaet, og jeg må sige at dem i Game er meget mere nede på jorden, og ikke så snoppet som nogen andre kan værre. Jeg Har ofte benyttet mig af det med og bytte spil hvis de ikke har sagt mig noget, eller jeg har lavet den klassiske med og smide kviteringen væk ;) Også her kommer Game også i mine gode sko. Vi giver helt klart mere for spillene en EB gør. Kan vi også mærke på mange kunder, som tit kommer over til os og får et chok fordi vi giver mere en EB gør.

Kolegaer mæssigt savner jeg nok lidt de gutter som jeg var sammen med i EB i Ballerup. De var sku herlige, Men for ikke og glemme dem jeg har nu som bestemt heller ikke er værst ;)

Genrelt når der er tilbud, kommer EB Games tit med noget som de kalder tilbud.
vurder selv her ;)
http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=16542

Se GOW til 359 det er da et godt tilbud. Som vi har i Game.

Så et helhedsindtryk, så er jeg kanon glad for Game som arbejdsgiver.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her