Sephiroth's blog
12-08-2007 - 11:29

Derfor valgte jeg en Xbox360

Tja, jeg vidste allerede fra den første Xbox kom, at jeg skulle have den næste generation af xbox maskiner. Det som fanget mig fuldstændig på den gamle Xbox, var muligheden for at spille online. Det at kunne kunne spille med sine venner uden at løfte sig fra sofaen, gjorde simpelhen at jeg næsten ikke gad spille singel player spil mere, men jeg er heldigvis blevet ældre og har fået lysten til at spille gode singel player spil igen.
Og så fungeret Xbox live jo også meget bedre en på PS2 version af at spille online ;)

Da den nye Xbox360 kom til vores lille Danmark, havde jeg forberet mig rigtig godt, på dens ankomst. Jeg havde været oppe i Joannas Darks lejlighed, på bangs torv, hvor vi fik lov at prøve og føle på dette fantastiske vidunder. Det første som inponeret mig, var joypadet, den måde det lå i ens hånd på, føltes bare virkelig fed, og jeg kunne bare mærke uden at have spillet i et spil endnu, at det ville blive mit foretrukene joypad. 

Da dagen så kom hvor jeg skulle købe den, stod jeg en meget kold aften/nat ude foran EB games i KBH. Jeg var en af de første i køen som fik en Xbox360, og det er et af de bedste køb jeg har har gjort. Jeg kan huske jeg bare skyndte mig hjem for at skulle spille Kameo, jeg skyndte mig nu mest fordi jeg boede i Albertslund, i et ikke så pænt kvater hæhæ. 

Det der gør at jeg valgte Xbox360, er den super gode erfaring jeg havde fra den gamle Xbox, Det at kunne gå Online, ikke kun at spille, men downloade, prøve demoer, se film, lytte til musik, chatte med andre mennesker fra hele verden. Ja at have et slags ekstra liv, ved siden af det man har i den virkelige verden.

Dette liv har du, da du har egen profil, og man skal ikke være bekymret over at ens 8 årige søn går ind og roder med ens profil, fordi man kan nemlig bare have kode på hæhæ.
Så Xbox360, skaber den fantasy verden som alle mennesker har brug for at komme hen til nogen gange, uanset køn eller alder, og bare more sig og have det sjovt.
Så drej lige 360 grader rundt vær glad for din Xbox :)

MVH Danni Andersen aka Sephiroth
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her