Sephiroth's blog
12-08-2007 - 11:29

Derfor valgte jeg en Xbox360

Tja, jeg vidste allerede fra den første Xbox kom, at jeg skulle have den næste generation af xbox maskiner. Det som fanget mig fuldstændig på den gamle Xbox, var muligheden for at spille online. Det at kunne kunne spille med sine venner uden at løfte sig fra sofaen, gjorde simpelhen at jeg næsten ikke gad spille singel player spil mere, men jeg er heldigvis blevet ældre og har fået lysten til at spille gode singel player spil igen.
Og så fungeret Xbox live jo også meget bedre en på PS2 version af at spille online ;)

Da den nye Xbox360 kom til vores lille Danmark, havde jeg forberet mig rigtig godt, på dens ankomst. Jeg havde været oppe i Joannas Darks lejlighed, på bangs torv, hvor vi fik lov at prøve og føle på dette fantastiske vidunder. Det første som inponeret mig, var joypadet, den måde det lå i ens hånd på, føltes bare virkelig fed, og jeg kunne bare mærke uden at have spillet i et spil endnu, at det ville blive mit foretrukene joypad. 

Da dagen så kom hvor jeg skulle købe den, stod jeg en meget kold aften/nat ude foran EB games i KBH. Jeg var en af de første i køen som fik en Xbox360, og det er et af de bedste køb jeg har har gjort. Jeg kan huske jeg bare skyndte mig hjem for at skulle spille Kameo, jeg skyndte mig nu mest fordi jeg boede i Albertslund, i et ikke så pænt kvater hæhæ. 

Det der gør at jeg valgte Xbox360, er den super gode erfaring jeg havde fra den gamle Xbox, Det at kunne gå Online, ikke kun at spille, men downloade, prøve demoer, se film, lytte til musik, chatte med andre mennesker fra hele verden. Ja at have et slags ekstra liv, ved siden af det man har i den virkelige verden.

Dette liv har du, da du har egen profil, og man skal ikke være bekymret over at ens 8 årige søn går ind og roder med ens profil, fordi man kan nemlig bare have kode på hæhæ.
Så Xbox360, skaber den fantasy verden som alle mennesker har brug for at komme hen til nogen gange, uanset køn eller alder, og bare more sig og have det sjovt.
Så drej lige 360 grader rundt vær glad for din Xbox :)

MVH Danni Andersen aka Sephiroth
15-04-2007 - 18:32

Så er sønnen ankommet :)

Ja nu har jeg har min dreng siden i fredags, og indtil vider går det godt. Vi har været i Bio, og til min lillebrors fødselsdag. Så indtil vider går det sgu super.
05-03-2007 - 10:49

Så falder afgørelsen d. 12 om min søn

Jeg fik brev ind af døren her forleden om min søn. Det som jeg har ventet på så længe. Min advokat havde fortalt at vi ventet på at amtet, skolen scocial forvaltningen og en masse andre sendte respons ind via brev til retten om min søns trivsel der hvor han bor nu nu. De mente alle at at han mistrives og det er ikk er optimalt der hvor han bor mu...

Så det er jo en god nyhed for mig men bestemt ikke min søn på 8 år som ikke ved bedre...Det Bliver hårdt det her, og skulle have ham ind til mig og bo fast, men jeg glæder mig, og det bringer sgu et smil og en tåre frem når jeg skriver dette her...

MVH Sephiroth

PS regner med han får sin egen Live account ;)

 
05-02-2007 - 21:36

Min kæreste er gået i giftes mode

Ja så skete det, det måtte jo komme før eller siden. Jeg har det meste af aften, været med til og planlægge mit kommende bryllup. Tro mig jeg glæder mig, elsker min kæreste, men der er fandeme mange ting som man skal huske på, og nå. Nu er der stadig omkring 4½ måned endnu, så der er tid endnu. Men her til aften gik kæresten så amok med ting vi skulle nå. Jeg må indtømme jeg nogle gange har min svaret ja til hende hvor hun har spurgt mig om noget, men hvor jeg så ikke hørte efter. Men jeg er altså lovligt undskyldt, min 360 stiger på mig, kan næsten høre den kalde, SPIL PÅ MIG, SPIL PÅ MIG!

Når jeg må hellere stoppe nu, inden kæreste opdager hvad jeg skriver ;).

Trængte bare lige til noget andet en og planlægge bryllup.

Hilsen den kommende ægtemand. aka Sephiroth
22-01-2007 - 09:11

SNE!!! så kom den sgu.

Arh så kom den endelig. Jeg er typen der foretrækker sommer, men hellere sne en det kedelige efterårs agtige vejr, med regn og slud. Lige ny sidder jeg og nyder min morgen mad og en kop te, og min bærbare på skødet, og kigger ud på det hvide lag som ligger sig på husenes tage. Ser virkelig flot ud.

Velkommen sne.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her