S Dark's blog
21-04-2010 - 19:24

Overvejelser, beslutninger og ofringer.


 Hejsa folkens :)

 Min blog i dag, handler om et (fremtidigt) køb af en mp3 afspiller, selvom dagens mp3'er kan meget mere end at spille musik. Og det er her jeg har skulle taget nogle beslutninger.

 Efter godt halvandet år med min Creative Zen X-Fi på 32 Gb, gik den simpelthen bare død. Dette er nok fordi jeg har en evne til at misbruge mine ting. Men den virkede jo ganske fornuftigt i det halvandet år :D

 Nu skal jeg så have erhvervet mig en ny mp3, og før min Zen X-Fi havde jeg en fornuftig Samsung P2, som jeg var rigtig glad for, men kom til at skade til en fest.
Så det er her jeg tænker, HOVSA! Der er en ny P3, som nok er lige en tand bedre og mere hukommelse. Og ganske rigtigt: P3 har 32 Gb, DivX med understøttelse op til 800x600, og en rigtig godt interface der er smart og pænt og intuitivt, og en opgradering af DNSe2.0 til 3.0, hvilket jo er fantastisk dejligt for ørerne.
 Så denne mp3 var jeg rimelig sat på at anskaffe mig. Men så ske det; jeg snubler over Cowon S9'eren, som er noget lig med P3'eren.

 Så jeg læste, og læste. Samlignede og overjede.

I sidste ende kunne jeg ikke beslutte mig. Ganske enkelt fordi, at Cowon S9 tilbyder mig en rigtig rigtig god lyd (eftersigende markedets bedste), og en masse muligheder for at customize lyden. Hvilket lyder fantastisk, også har den også DivX - så mulighederne inden for musik og film er jo fornuftige.
 Men P3'eren kan jeg tilslutte til min mobil, så jeg ved hvornår der er opkald. Og jeg lytter til musik ret ofte, og kan sjældent hører mobil ringe eller føle vibratoren (hvis den er sat til). Også skulle P3'eren have et bedre interface og ganske enkelt bare ville være sjovere at bruge. Udover det har den jo også DNSe 3. Så lyden var jo også dejlig på den.

Tænke tænke. Tænke.

 Jeg ved det ikke!

MEN! Jeg spørger så til muligheder for forsendelse hos Amazon.com til Grønland, hvilket viser sig ikke er muligt, men de kan sende S9'eren til Danmark, og dermed min far, som kan sende den videre til mig. Meeeen...
 Told og skat.. eii.. Trist ting, for nu bor jeg jo i Grønland, og sådan nogle ting, tager vi os ikke af, men eftersom den bliver sendt igennem Danmark først, til min far, så kan den tages i tolden. Og det pifter prisen op til lige omkring 3.000 kr., hvilket er 1.100 kr. mere end hvad jeg gir for den i Amazon. Så det gider jeg gentlig ikke at komme igennem.

MEN IGEN! Får et link til en forhandler af Cowon, og kan dermed sende mig S9'eren til 2199 kr. incl. moms. TADAAA! de sender dog ikke til Grønland, så momsen må jeg leve med og sende den til min far i første omgang, hvorefter han må sende den til mig. Jeg glæder mig!

Er du gal det er længe siden jeg har lyttet til min dejlige collection af fransk Electronica, mit Coldplay, alt mit Daft Punk, Justice, div. remixes ... ´min gode smag indenfor pop.. Foråret er godt i gang, og musik, det skal der til! :D

Hej igen folkens.. kiosken har fået slik, og jeg skal bære det ned med to andre :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her