S Dark's blog
07-04-2010 - 14:48

Forza 3 og livet i Nuuk


 Hej allesammen, sikke længe siden det er. Sidst jeg skrev var faktisk lige efter roskilde (wohoo!) :)

 Før jeg begynder med mit umiddelbare indtryk af Forza 3, kunne det jo tænkes, at i var nysgerrige after at vide, hvad jeg mon foretager mig oppe i det (ikke)kolde Grønland.
 Vinteren har været en mindre katastrofe, vejr-mæssigt. Siden omtrent December (!) har der manglet sne sne og atter sne. Og det kom aldrig. Det er ellers normat det lige forsvinder lidt i december, men i slut januar og februar kommer det i bunker. Men det kom aldrig! Så nu er det maj månede allerede, i april! :O Ret trist, men det hænger jeg mig ikke for meget op i. Jeg står sjælendt på ski (desværre, det er ellers rigtig rigtig fedt!) og jeg nyder skam mine venner og mit liv i lige meget hvilket som helst vejr :)
 Mit badminton er meget forbedret, jeg føler virkelig jeg er blevet hurtigere og mere effektiv på banen. Det hænger nok også sammen med at jeg har tabt mig nogen 14 kg siden sommerferien (Jeg tog 8 kg på i sommerferien). Udover det er jeg begyndt at gå til fitness, 1 månede nu, og det går strygende! :D

 Til sommer flytter jeg til Århus for at studerer arkitektur i Århus Arkitektskole, jeg har allerede fået mit kollegie-værelse i det grønlandske hus, så jeg venter bare på svar fra uddannelsen (som nærmest er sikker, da jeg har søgt under grønlandske forhold). Dog skal mig og Nicolas (bedste ven) søge efter en lejlighed i Århus til deling. Det bliver meega nice! Vi er så gode til at hænge ud, at jeg bare ikke kan vente til vi bor sammen og chiller uddannelsen igennem (agtig) :D
 Jeg glæder mig også generelt til at komme til Dk og få en bunke flere muligheder i livet :) Ikke fordi livet er trist og kedeligt heroppe, man kan bare godt føle, at der er begrænsninger her og der.. :)

 Nå, men til Forza Motorsport 3 :)

 Jeg har ikke meget at sige, andet end, at spillet fungere rigtig godt. Jeg blev meget overrasket over layoutet og hvordan man kom i gang, og hvor nemt det kan være at opgradere sin bil. Det var meget behageligt at starte spillet og komme i gang med at blive bedre.
 Det første Forza spil (til xbox) imponerede mig ikke meget, det fangede mig i hvert fald ikke særlig godt, og jeg syntes generelt ikke om simulations spil. Det er nok også grunden. Men Forza 3 virker noget mere flydende og mere frit og meget flottere, og en del mere spændende med cockpit-view :)
 En ting der dog irreterer mig en smule er det der "spol-tilbage-trick", i de lave klasser bruger jeg det meget sjælendt, men nu hvor jeg er oppe i klasse A og S, har jeg mere svært ved at vurderer bremselængden, når det er med bakker og buler og whatever, så i de omstændigheder bruger jeg den halv-ofte. Også irreterer det mig, at systemet ikke tillader mig, at selv vælge hvornår jeg vil tage det om fra. Den spoler jo i perioder, og ofte er jeg allerede i svinget eller også er det bare langt før tid. Det er mega irreterende at skulle spole to gange, for at tage et sving om. Og så er det jeg spørger mig selv, om hvorfor de ikke bare lavede det sådan, så jeg selv kunne bestemme hvor langt jeg ville tilbage 100% frit? :/ Forstår ikke man laver sådan et system som er lidt i håndjern, taget i forhold til hvor frit konceptet kan være. Men ok. Hellere et spol-tilbage koncept som halter lidt, end slet ingen. Jeg er i hvert fald glad for, jeg ikke har brug for at restarte i slutningen af et ræs, fordi jeg laver en grusom fejl :D

 Mega fedt og flot spil indtil videre. Jeg elsker spil man bare kan chille til, til hver en tid :)

 Det var alt herfra, so far :) I må have en fortsat god dag og godt forår ;)

 Mvh Cebastian Rosing
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her