S Dark's blog
08-07-2009 - 18:55

Sommerferien efter Roskilde

Hej igen, nu er Roskilde Festival slut. Det har været en intens uge, sammen med de andre meget intense uger før rejsen (huen og alt det der). derfor er jeg virkelig udkørt, fuldstændig fuckt up.. :D Har bare lyst til at flade ret meget ud :)

 Festivalen var en kæmpe succes! Kanye leverede et rigtig flot show og en masse super sweet sange - han brugte det nye album mere end jeg forventede, hvilket jeg synes er super cool. At han bruger det live fungerer rigtig godt! Jeg så også Volbeat, og det var bare VOL-nice! de er sgu total nice! Trentemöller var bare over the top! Jeg synes at han remixede meget, hvilket også var "nødvendigt" til publikum og timingen. Og da han spillede "vamp" var jeg fuldstændig solgt. Selve showet med gæsterne var sindssyg flot!
 2. dag så jeg Oasis, de skuffede ikke, jeg kender dem desværre ikke særlig meget, men jeg synes godt om deres musik :) Royksopp koncerten var desværre lidt af en skuffelse - men ikke pga. musikken, jeg synes bare, at stemningen var lidt skæv og der var for mange til koncerten, jeg nyder nemlig deres musik i ro og fred. Jeg lyttede til 5 sange i pitten, så flyttede jeg længere væk, i håb om at kunne slå mig lidt ned, men uden held. Publikum kunne jeg ikke klare. Det var synd, men musikken var god-like :)
 3. dag kan jeg ikke helt huske, jeg fik drukket alt for meget, men jeg så sidste nummer af Fever Ray :) Nice.
 Søndag så jeg kun Peter Doherty og Coldplay. Pete var total nice, total ligeglad og hans sange er så alligevel så flot skrevet. Jeg giver ham så meget respekt for at være den han er.. :) Fuck det, at han var fuld og på stoffer! :)
 Coldplay var himmelsk! De spillede de numre jeg godt gad høre, og det fungerede simpelthen rigtig godt, alle i min gruppe blev så lykkelige og oppe og køre over koncerten - det er alt hvad man kan ønske sig :)

Selvfølgelig var jeg der helt fra Søndag, men hvad andet er der at sige om dem, end at jeg fik drukket og røget..? Uuh! Jeg mødte faktisk min music-soulmate, hun har givet mig en liste over alle mulige Elektronica, Dance, Dubstep og Club kunstnere, som hun synes specielt om. Vi fik lyttet til noget af det, og det lød meget lovende, så jeg skal lige se hvor jeg kan skaffe alt dette musik :)

 Efter Roskilde smuttede jeg tilbage til min morfar. Så er det, at jeg kommer hjem til min morfar, og det viser sig, at min søster er kommet på besøg. Hun spørger så mig, om vi ikke skal til Rom i en uge til hendes fødselsdag. Det kunne jeg da godt tænke mig :) men det betyder, at min økonomi har taget en ordentlig mundfuld, og det hjælper ikke at jeg lige har været til Roskilde Festival.. :) Men det går nok, jeg glæder mig allerede til at komme afsted og spise dejlig frisk Pizza.
Jeg har været i Italien før, og da boede vi i en lille by i Toscana, det var SÅ smukt! Jeg håber jeg får det at se igen. Sidste gang vra vi dog kun i Rom i én nat, så begrænsede det hele meget. Nu satser jeg på at se meget mere af Rom :)

Nå, det var så min opdatering og gengivelse af festivalen :) Håber i andre har og får en lige så god og fantastisk sommerferie eller bare sommer!

 Cebastian Rosing
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her