S Dark's blog
28-06-2009 - 11:02

Student og Roskilde Festival.. og sommerferie

Hej igen, min dansk-eksamen gik fint, jeg fik 7 (men jeg skrev 42 under huen, du ved forhåbentlig hvorfor ;) ).

I alt kom jeg igennem GU med et snit på 8,4 (svarende til 7 i den nye skala), dvs. jeg har adgang til alle uddannelser jeg ønsker mig i Dk. Dejligt :)

Jeg rejste til Dk fredag nat og ankom lørdag morgen. Lige nu er jeg hos min morfar, i Albertslund, og smutter snart videre til festivals-pladsen i Roskilde. Wuhuuu! :D Jeg glæder mig allerede til at en masse kunstnere, specielt Kanye, Röyksopp, Trentemöller, Coldplay og specielt Peter Doherty (alene pga. The Libertines, al respekt til ham) + en masse andre kunstnere, som jeg har hørt godt om.
 Jeg skal afsted med en del af mine venner, et par bedste venner og gode venner :) Også kender jeg jo nok en håndfuld andre :) jeg ser frem til en uges druk med varme og sol og musik i store mængder! :D

Efter Roskilde, har jeg ingen specielle planer, jeg tror jeg gennemrejser Dk for at se lidt familie og venner og ender nok oppe hos min far i Brønderslev, hvor jeg bliver til en gang i August (har stadig ikke fundet en dato at vende hjem, men det kommer).

Det er alt fra mig i denne omgang, jeg ønsker jer en rigtig god sommer, og håber i får nydt en masse sol og det dejlige Danmark :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her