S Dark's blog
25-05-2007 - 12:02

300

Hey folks, jeg var inde og se 300 i går. Jeg ved det er sent, men ikke nok med at jeg har haft travlt det meste af tiden, så var vores biograf en månede xtra om at få den herop :/

Som en helhed synes jeg filmen er ok, ikke mere. Kampscenerne er flotte, men jeg fik fortalt (jeg mener jeg læste det af en anmeldelse et sted), at kampscenerne skulle overgå ringenes herre, hvilket jeg vil understrege at de slet ikke gjorde, for mit vedkommende. Det var også som om filmen manglede et eller andet, jeg elsker historske film, men den her virkede på en måde tom, for ikke at sige lang. knap 2 timer er lang tid for den handling jeg fik set.
 Den skuffede mig i hvert fald totalt, da den er blevet rost mange steder. Musikken var der knap nok, jeg fik den i hvert fald ikke følt. Skuespillet var fint, jeg har ikke meget erfarring inden for det, men jeg ved nok til at det ikke var det bedste. Scenerne og billeder var ret flotte, men heller ikke noget der får filmen til at blive god. Filmen var fed, de kampscener der var, var flotte, men det var noget helt andet end LotR, og dermed synes jeg at det ikke kan sammenlignes, og hvis det kunne, så var LotR klart vinderen.

Magen til skuffelse skal jeg lede længe efter! :P

3/6 for de fede kampscener og et specielle billede og rimelige historie :) Ikke en jeg gider smide penger efter (som jeg nu heller ikke gjorde :P )

Mvh S Dark

PS: Skal til dansk skriftlig årsprøve.. Wish me luck ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her