S Dark's blog
24-05-2007 - 16:01

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

I går stod dagen på at jeg skulle se PotC:AWE, og det gjorde jeg.

Filmen starter med, at den engelske hær har fanget mange pirater og folk der har kontakt med pirater. De bliver hængt 5 ad gangen, efter hinanden. Så kommer der en lille dreng op og han begynder at synge en form for national sang, for pirater. En efter en synger de allesammen med, der viser piraternes ånd. Det er en rigtig flot scene og er kun en blandt de rigtig mange.
 Filme bærer på utrolig flotte scener, både animationsmæssigt og hvordan billedet er. Ikke fordi jeg ved meget omkring det område, men jeg kunne i hvert fal rigtig godt li det. Skuespillet er også rigtig godt, man kan rigtig se hvordan de lever sig ind i pirat verdenen.
 Jhonny er tilbage i god stil, han leverer Cpt. Jack Sparrow i bedste stil.

 Men et af mine absolutte yndlings elementer i denne film er den smukke og guddommelige musik Hans Zimmer har lavet, det er fantastisk i tone med filmen og alene er det også rigtig flot, jeg har elsket enhver musik han har lavet til film, i hvert fald dem jeg har set :)

Mere kan jeg desværre ikke rigtig sige, andet end filmen blev årets film, i min bog og jeg skal bare SÅ meget ind og se den igen og igen og.. :)

Lige en sidste ting: 1'eren var satme god, 2'eren var en tand bedre og 3'eren slår dem alle. Det mener jeg i hvert fald. Filmen formår at afslutte historien rigtig godt og med masser af spænding.

6 kranier ud af 6, hands down! Gå ind og se den!!

BTW: Jeg har allerede sommerferie den 5. juni :) SUPER!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her