S Dark's blog
10-05-2007 - 00:17

18 år! :)

Hey fellow lifers, i dag er det min fødselsdag og det har alt i alt været en rigtig god dag :)

Først vil jeg gerne skrive en "indtilvidere"-liste over ting jeg har fået, det er til dem der kun lige vil læse lidt gave-halløj, hvis du er interesseret kan du jo læse videre efter listen.

Gaver:
- En juleferie til Danmark tur-retur (Af mine forældre + bonus mor)
- En (stor og flot) bog om universet (Af min store-søster)
- En kage (min absolut yndlings hjemmebagte) og 500 kr. (Af min farmor)
- 500 kr. Gavekort til et af vores sportsbutikker (Af min onkel og tante)
- 500 kr. kontant (Af min mors kæreste)
- En lille 1 Gb usb-stik (Af min nabo)
- 100 kr. kontant (af min mors veninde)
- Et endnu ukendt beløb sat ind i min konto (Af min anden onkel)
- og seføli diverse kort :)

Indtilvidere er jeg mere end tilfreds, alene ferien til Danmark er ren luksus og jeg kan ikke vente med at holde jul med min (til den tid) 4 årige lillesøster! :)

Grunden til jeg siger indtilvidere er fordi det ganske enkelt er en mindre sammenkomst af folk vi kender i dag, da det er hverdag, og så er det hele familiens tur og venner osv. på søndag, hvor der vil være endnu mere kaffe og kage.

Nå til de intereserede lovede jeg jo lige at skrive om dagen.
Det starter utrolig dårligt. Normalt har vi de tætteste familier og venner over til morgenmad til fødselsdage, uanset om det er hverdag eller ej, men det var ikke situationen i år :( Lidt øv, for det er der jeg som regel får et "fødselsdags kick". Ikke nok med at de personer mangler, så begyndte det *#"!ing at sne i mandags! Utroligt i maj månede! Og det blev ved til i morges! Det var dog stoppet, en smule, men sneen var våd og "øv", da det faktisk var over frysepunktet :/ Det der er nedtur ved det er at jeg har levet med vinter i snart 7 mdr. +/- og det er jeg godt træt af, specielt når sneen kommer og når den går. Når det er vinter er det helt okay og jeg elsker det, men hader det om efteråret og om foråret.
 Situationen er nemlig, at jeg går i skole, og der er altså ikke så kort til skole. Jeg går over to fjelde, ikke fordi jeg ikke kan tage bussen, men jeg nægter at betale 500 kr./md. for at ta' i skole! Og sneen var jo forfærdelig, men jeg overlevede med nød og næppe og kom lige 5 min. for sent i skole, dog var min lærer flink og gav mig ikke fravær, da det er min fødselsdag :)

Nu begynder den egentlige dag, min fremlæggelse om nærringstoffer kemisk og biologisk går rimelig fint, var dog en smule nervøs, men jeg fik sagt det vigtigste fint. Bagefter havde jeg to hultimer, hvor mine to venner og jeg tog på cafe og fik noget morgenmad (så meget spiste jeg heller ikke under den lidt triste morgenmad), derefter havde vi geografi, her blev der sunget 3-4 gange for mig (meget pinligt! Og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange gange de så skal synge for mig til min (druk)fest på fredag :P ), herefter var der idræt og det gik også meget fint, vi fik spillet noget indendørs hockey (og vi vandt 4/4 kampe :D ).
Undervejs blev vejret bedre og bedre og det endte med jeg kom hjem og så temperaturen lå på omkring 10 grader! Utroligt, så sneen er bare smeltet hurtigt væk igen :) Så nu er solen næsten helt fremme og lyser ind på mig lige nu. Jeg skaffer lige et billede eller to ;)


Så er dagen næsten ogs gået nu. Jeg er tilfreds og jeg ser frem til på fredag B) og søndag seføli :)

Jeg håber også I har haft en god dag nede i lille Dk.

Mvh S Dark (Nu 18 år)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her