S Dark's blog
07-05-2007 - 17:17

Spidey 3 on-the-go

Hey lifers! Nu har jeg set Spiderman 3 to gange og har følgende mening om filmen.

Første gang man ser den, er den helt vild. Den bliver bare ved med at være god, den ene flotte scene efter den anden og situationen der ophober sig, det er rigtig fedt! Filmen indeholder dog nogen latterlige "forsøg", det kan godt være jeg tager fejl, men jeg synes altså det er latterligt. Jeg har 2 klager som jeg slet ikke vil se i 4'eren:
1. Mary Jane skal ikke synge, hun synger nu egentlig heller ikke og det er så tydeligt at det lyder forfærdeligt forkert, det er en god stemme der synger (bevares), men den passer slet ikke med hendes stemme og udseende, men hey stemmer kan vel overraske.
2. Dans skal fuldstændig fjernes, og skal specielt ikke udføres af Peter, det er direkte komisk at se, måske meningen, men det er lidt kikset.

 Det er også de to eneste klage punkter jeg egentlig har. Filmen har en fed historie, super effekter, fint skuespil og dramatisk musik. Det hele er meget flot, men anden gang jeg så den var den knap så spændende, kamp scenerne er stadig meget imponerende, seføli, men resten af filmen virker overflødig og når den varer godt over 2 timer, synes jeg godt de kunne lave en endnu bedre historie, end en der kun holder et par gange.

Overall er det en rigtig fed film, klart en der kan ses flere gange, men med mmellemrum. Jeg kan klart anbefale den til folk der endnu ikke har set den :)

 Men jeg smutter videre, skal i skole (kun til på fredag!) igen, så er det sq snart i gang med 2. g :D

Cya  folks ! ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her