S Dark's blog
28-04-2007 - 19:11

Endnu nyere legetøg

Ja, så er der endnu engang sket en masse :) GW2 er på vej (juhuu!), men lige pt endnu vigtigere (mest fordi jeg har den på mig nu) er min nye PSP!

Og sikke en overraskelse over hvad den kan præstere! af en håndholdt er jeg meget tilfreds :) Det er i en lækker hvid version jeg har fået fat i, jeg købte den af Herakles, der medfulgte: PSP (i æske og alt tilbehør) 1 Gb memory, 3 spil (Burnout Legends, Daxter og Tekken DR) + Spiderman 2 film :) Alt er i rigtig god stand!

Indtil videre spiller jeg meget på den og kan ikke se hvordan folk kan se den som kedelig, udover mig er der 3 i klassen der har en PSP, så jeg elsker at spille multi i Tekken, det er altid skægt, og Daxter er meget morsom og enormt flot lavet, burnout har jeg indtil videre ikke spille multi, men deter sq ogs skægt alene at ræse med knap 200 mph! Jeg overvejer at købe et større batteri, men indtil videre holder den nemt 1 dag med masser af gaming på skolen :)

I fremtiden vil jeg gerne have købt Ratchet & Clank, det r også ganske fedt. Burnout Dominator vil også haves, samt et eller andet FPS spil, bare for at se hvordan det funger.

En ting jeg synes er en smule underligt er, at de ikke har sat to analog sticks på den, og kun et, i venstre side, det ille jo være en del nemmere at spille fps og andre med en til højre, der fx kunne styre kamera i Daxter (selvom L og R fungere fint). Men det er ligesom alt herfra, den er jo super lækker og ganske fornøjelig. Jeg ser i hvert fald frem til et langt forhold til den, og håber på en slags PSP 2, af en art :)

Andet end spil verdenen, så får vi en kat om 2 mdr., de blev født for 4 dage siden, så de skal lige vokse :) Så det glæder jeg mig også ekstremt meget til! Elsker katte!

Endvidere har jeg fundet ud af at je ikke må bruge min TI Voyage 200 til årsprøven, så det er skam skod, da min lærer ellers sagde god for den :/ Nå np, jeg låner en af mine venners TI 84-plus :) Men, mit Voyage 200 er ikke penge ud af vinduet daa den er meget attraktiv at se på, masser af funktioner, klart og tydeligt, så ser jeg det som en fremtidssikret graf-regner, som nok skal hjælpe mig igennem de sværeste tider i matematiske fag, også på uni :)

Ellers ikke ret meget at sige nu, jeg fylder dog 18 år om 11 dage, så det er da bare super, endvidere er der fest hos mig om 13 dage B) -hvis nogen skulle være i nærheden ;P
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her