S Dark's blog
29-03-2007 - 01:59

En ny konsol, en ny mening.

Så er dagen jo oprundet, alle 3 konsoller er på fri fod i hele verden og jeg savler ganske enkelt over dem allesammen, nogen mere end andre. Men det er underordnet da jeg i dag gerne vil skrive en undskyldning, overfor sony's PS3.

Først vil jeg ligge ud med at jeg blev fanget af xbox 360 og alt hvad der kommer med den, umiddelbart har jeg ingen problemer med min (næsten) launch-x360, som jeg btw er -ekstremt- meget glad for.
Men under al den tid jeg har haft en x360 har jeg ikke haft (jeg har faktisk aldrig haft en ps konsol) en PS3, og seføli når x360 er ude skal man markere sig med sin xbox som er det ypperste af alt. Problemet er dog at der opstår en masse dårlig kritik, nogen af dem må jeg bestemt mene er med god grund, men andre kan da være til at skide i. Men det faktum at alle de nyheder/rygter/historier jeg har hørt om PS3 har været.. hvad skal man sige?.. Underlige, nu hvor jeg tænker over det. Den ene småting efter den anden, endten var det positivt eller negativt, det gjorde det til en blandet oplevelse da PS3 udkom her i Europa, egentlig glædede jeg mig, for så kunne jeg faktisk prøve den og formentlig blive rigtig begejstret for den. Jeg husker så tydeligt, at jeg blev sindssyg ellevild med PGR3 med det samme, da jeg for første gang så en Laborghini, der mildest talt ligeså godt kunne stå i mit værelse (hvis der altså var plads) og se nøjagtig magen til den i spillet (næsten da).
 Og så er det klart, at når jeg nu (engang) prøver ps3'en, vil jeg også få en følelse af en art, og det er stensikkert, for de har bikset en rigtig pæn konsol sammen og jeg skal sikkert have en ps3, når jeg altså får flere spil at se, for det er jo det der trækker i mig. Jeg vil helst ikke komme på titler, for så kommer der måske en og siger at 70% af dem (overdrivelse) kommer alligevel til x360 og de resterende 30% stinker.
Alt i alt vil jeg egentlig bare sige at jeg vil sige undskyld for at der sidder en lille fanboy i mig og tager over når der er god mulighed for det. Jeg vil bestemt mene at det er ovre nu. Derudover vil jeg mene at ps3 er kommet med rigtig fin konsol denne omgang og jeg tvivler (stort) på at den vil fejle, og det er en yderst fremragende konsol i fremtiden, såvel som den er allerede nu (set bort fra de små bugs der flyver hist og her).
 Jeg vil faktisk tro at når (engang) ps4 udkommer, og hvis den kommer før den næste xbox, så vil den lille fanboy i mig stå frem som sony-dreng og beskytte den. Men det håber jeg nu ikke, for jeg har for første gang fuldt med i en konsol-"krig", konsol launch og fuldt alle 3 konsoller med næsten alt (på godt og ondt), og jeg må sige at det har været en ganske unik oplevelse, som jeg sent vil glemme, som jeg fakisk aldrig vil glemme :) Og dermed kan jeg sige at jeg er gamer, en hel hjertet gamer der elsker spil, da de også giver helt unikke og uforglemmelige oplevelser.

Nu vil jeg gerne takke alle dem der prøvede at banke fornuft ind i mig og andre ved at beskytte ps3'eren. hanZen, jeg kender dig overhovedet ikke, og ved ikke særlig meget om dig, men jeg har for det meste været enig i det, du har sagt, også om de ting der slet ikke omhandlede sony eller MS. Men jeg synes du er en fin fyr, som jeg en dag måske selv bliver (noget lign. af, ikke den samme) og kan prøve at banke fornuft ind i folks hoveder :D Dernæst er der alle de andre der har beskyttet den og værdsat den, bl.a. Rechain og en masse andre, som jeg ikke lige har i hovedet. Det er fedt at se en flok gamere der er seriøse og velpladseret i kendskab til konsoller. Det er noget jeg ser _meget_ op til.

Dermed til alle dem der er inkarneret xbox players og hader sony: Vi har en ny medspiller i konsol-verdenen, som er 100% op til en god kamp. Vi må hellere spare sammen på ny(fordi vi ikke sparede op til en ps3, selvom vi alligevel gerne ville have den en lille smule ;), for at få råd til det vi gerne vil ha; nemlig fede spil! Og masser af dem!! Fordi der er kun en måde at blive tilfreds med det man vil have, det er ved at købe det man har brug for.
 For at få den fulde og maksimlae oplevelse af konsol-verdenen må du simpelt nok have en Nintendo Wii, en PlayStation 3 og en Xbox 360. Eller dække det behov du har brug for, der er absolut ingen grund til at hakke på sony eller nintendo! Det minder måske en smule som at det er storebror (PS) der bliver mobbet af en lillebror (xbox), fordi lillebroreren er i teenage alderen og tror han er alpha omega med al sin energi. Her synes jeg også at Nintendo er den ældre, vise og modne symbol her. Med dets indfald i denne generation af gaming. (som altid, duh')

Håber det kan gå an og være interessant læsestof til jer , hvis ikke kan det da også være ligemeget. Det er jo min holdning, og ikke din. Jeg ville ganske enkelt bare dele med andre. :) *hvilket minder mig om: TAK FOR BLOGS XBOXLIFE CREW!*

Mvh S Dark
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her